Μάγδα ή Κώστας στο “Σισμανόγλειο” Κομοτηνής;

Μειώνονται, όπως όλα δείχνουν, οι πιθανότητες να προέρχεται από νομό εκτός Ροδόπης, ο νέος διοικητής του "Σισμανόγλειου" Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.
νοσοκομειο

Μειώνονται, όπως όλα δείχνουν, οι πιθανότητες να προέρχεται από νομό εκτός Ροδόπης, ο νέος διοικητής του “Σισμανόγλειου” Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής. Ενώ τον προηγούμενο καιρό οι γνωρίζοντες έδειχναν προς τους νομούς Έβρου (κυρίως) και Δράμας, εντούτοις τα τελευταία 24ωρα τα … “κόζια” φαίνεται πως έχουν αλλάξει. Ισχυρές πιθανότητες φέρεται να συγκεντρώνουν δύο προβεβλημένα τοπικά στελέχη της ΝΔ. Ο λόγος, για τη Γιαμουστάρη Μάγδα, και τον πρώην διοικητή του ιδρύματος, Ναλμπάντη Κώστα, που συγκαταλέγονται μεταξύ των υποψηφίων που έχουν υποβάλλει σχετική αίτηση. Αμφότεροι, έχουν θητεύσει στο παρελθόν ως αιρετοί σε θέσεις ευθύνης στην τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμο Κομοτηνής), με τον κ. Ναλμπάντη να είναι και σήμερα εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος (με τη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”), έχουν διαγράψει αξιόλογη πορεία στους κλάδους τους (η κ. Γιαμουστάρη στον χώρο της εκπαίδευσης και ο κ. Ναλμπάντης στις τάξεις του στρατού), ενώ και οι δύο “πληρούν” το…ηλικιακό κριτήριο της Προκήρυξης, καθώς τέτοιο…δεν υφίσταται. Πάντως, αν τελικώς επιλεγεί η κ. Γιαμουστάρη, τότε θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα γίνει διοικήτρια του νοσοκομείου.

Συνολικά για τις 111 θέσεις διοικητών νοσοκομείων σε όλη τη χώρα που προκηρύχθηκαν από το Υπουργείο Υγείας, έχουν υποβάλλει αιτήσεις 1.661 ενδιαφερόμενοι. Ειδικότερα στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας–Θράκης όπου ανήκει και το νοσοκομείο της Κομοτηνής, έχουν κατατεθεί 240 αιτήσεις για τις 17 θέσεις των νοσοκομειακών ιδρυμάτων. Πλέον αρχίζει η φάση της αξιολόγησης των υποψηφίων από την αρμόδια επιτροπή που έχει συσταθεί στο Υπουργείο Υγείας, ώστε η διαδικασία να ολοκληρωθεί με τις επιλογές του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Οι νέοι διοικητές στο πλαίσιο αλλαγής της σχετικής νομοθεσίας από την κυβέρνηση, θα υπογράψουν “Σύμβαση Αποδοτικότητας”, με συγκεκριμένους στόχους που θα υποχρεούνται να εκπληρώσουν.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood