Από τις πρωινές ώρες σήμερα ξεκίνησε ιδιαίτερα έντονη χιονόπτωση στις Δημοτικές Ενότητες Κέχρου και Οργάνης του Δήμου Αρριανών.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των μηχανημάτων έργου και λοιπών οχημάτων του Δήμου, για να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο στις περιοχές αυτές και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η δυνατότητα μετακίνησης των δημοτών.

Ταυτόχρονα το εκχιονιστικό όχημα (αλατιέρα) του Δήμου επιχειρεί ήδη στο οδικό δίκτυο της περιοχής και θα συνεχίσει για όλη την διάρκεια της ημέρας.

Με απόφαση του Δημάρχου Αρριανών, κ. Αμέτ Ριτβάν, κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διεκόπη η λειτουργία των σχολικών μονάδων στις Δημοτικές Ενότητες Κέχρου και Οργάνης για αύριο Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση,παγετός, ολισθηρότητα).

Ο Δήμος εφιστά την προσοχή στους δημότες και στους επισκέπτες της περιοχής, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας μέχρι την ομαλοποίηση της κατάστασης. Η πρόσβαση στις ΔΕ Οργάνης και Κέχρου γίνεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.