Τους οικισμούς Μικρό Πιστό, Λύκειο, Αρριανά, Κέχρο, Χλόη, Μυρτίσκη και Οργάνη, της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κώστας Κατσιμίγας.

Τον επικεφαλής του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία” συνόδευαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ροδόπης Νεσέ Αλή, Μεχμέτ Εμίν, Μουσταφά Μουαμέρ, Χακάν Μουμίν, Αρζού Μπουραζάν Χαλήλ, Ταχήρ Ταχήρ και Χρήστος Χατζηπέμου.

Ο κ. Κατσιμίγας και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολλούς κατοίκους των παραπάνω οικισμών, με αγρότες, επαγγελματίες και καταστηματάρχες, να καταγράψουν τα προβλήματα και να αφουγκραστούν τις αγωνίες τους.

Παράλληλα τους παρουσίασαν τις προτεραιότητες της “Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας” για την υλοποίηση απαραίτητων υποδομών στην περιοχή και για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων της.

Σημειώνεται ότι στον οικισμό του Κέχρου ο κ. Κατσιμίγας πραγματοποίησε ανοιχτή ομιλία, ξεδιπλώνοντας αναλυτικότερα το πρόγραμμα με τις θέσεις και τις προτεραιότητες του συνδυασμού του, εστιάζοντας στα σημεία που απαντούν ουσιαστικά στις ανάγκες των κατοίκων του ορεινού όγκου της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.