Λύσεις που απαντούν ουσιαστικά στις ανάγκες των κατοίκων του ορεινού όγκου Ροδόπης, από τον Κώστα Κατσιμίγα

Πρόγραμμα υλοποίησης απαραίτητων υποδομών για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου.
IMGP4958

Τους οικισμούς Μικρό Πιστό, Λύκειο, Αρριανά, Κέχρο, Χλόη, Μυρτίσκη και Οργάνη, της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κώστας Κατσιμίγας.

Τον επικεφαλής του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία” συνόδευαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ροδόπης Νεσέ Αλή, Μεχμέτ Εμίν, Μουσταφά Μουαμέρ, Χακάν Μουμίν, Αρζού Μπουραζάν Χαλήλ, Ταχήρ Ταχήρ και Χρήστος Χατζηπέμου.

Λύσεις που απαντούν ουσιαστικά στις ανάγκες των κατοίκων του ορεινού όγκου Ροδόπης, από τον Κώστα ΚατσιμίγαΟ κ. Κατσιμίγας και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολλούς κατοίκους των παραπάνω οικισμών, με αγρότες, επαγγελματίες και καταστηματάρχες, να καταγράψουν τα προβλήματα και να αφουγκραστούν τις αγωνίες τους.

Παράλληλα τους παρουσίασαν τις προτεραιότητες της “Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας” για την υλοποίηση απαραίτητων υποδομών στην περιοχή και για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων της.

Σημειώνεται ότι στον οικισμό του Κέχρου ο κ. Κατσιμίγας πραγματοποίησε ανοιχτή ομιλία, ξεδιπλώνοντας αναλυτικότερα το πρόγραμμα με τις θέσεις και τις προτεραιότητες του συνδυασμού του, εστιάζοντας στα σημεία που απαντούν ουσιαστικά στις ανάγκες των κατοίκων του ορεινού όγκου της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood