Ξεκίνησε η νέα εποχή του ΟΠΕΚΕΠΕ

Στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των νέων διευθυντών του Οργανισμού, του αντιπροέδρου Κυριάκου Μπαμπασίδη, της αντιπροέδρου Γεωργίας Αθανασάκη, της γενικής διευθύντριας Όλγας Μωραΐτου-Ζώη, παρουσία του γενικού γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργου Στρατάκου.
ΦΩΤΟ 2 (1)

Η επίσκεψη του γενικού γραμματέα είναι η πρώτη μέλους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου ύστερα από την ανάληψη των καθηκόντων της μετά τις εκλογές. Η συνάντηση έγινε μία ημέρα μετά την απόφαση του Δ.Σ. για τον ορισμό των νέων διευθυντών.

Στις εισηγήσεις τους, τόσο οι αντιπρόεδροι και η γενική διευθύντρια, όσο και οι νέοι διευθυντές του Οργανισμού, ανέδειξαν ως βασική προτεραιότητα την ανάγκη για άμεση επαναλειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ με διαδικασίες και τήρηση των κοινοτικών υποχρεώσεων, καθώς και ενίσχυσή του σε ανθρώπινο δυναμικό και πόρους.

Ο γενικός γραμματέας τόνισε ότι η απόφαση του Δ.Σ. για τοποθέτηση νέων διευθυντών είναι μια γενναία απόφαση που σηματοδοτεί την αφετηρία για την εκκίνηση της προσπάθειας ανασύστασης, ανασυγκρότησης και επαναλειτουργίας ενός τόσο κομβικού εποπτευόμενου φορέα του ΥΠΑΑΤ.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «έχει διαρραγεί η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ αγροτών και ΟΠΕΚΕΠΕ, γεγονός που αποτυπώνεται στα συνεχή και διογκούμενα παράπονα που εισπράττουμε σε κάθε συνάντησή μας με εκπροσώπους των αγροτών, ανεξάρτητα από τον παραγωγικό κλάδο που εκπροσωπούν – γεωργοί, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι. Η σχέση εμπιστοσύνης πρέπει να αποκατασταθεί, και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μέσα από σκληρή και συστηματική δουλειά».

Τέλος, ο κ. Στρατάκος, ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορέσει και πάλι να ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο μέσα στο οικοσύστημα της αγροτικής ανάπτυξης.

Ξεκίνησε η νέα εποχή του ΟΠΕΚΕΠΕ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood