Ξεκίνησε η κατασκευή των συνδέσεων του βιολογικού καθαρισμού Σαπών

Πρόσφατα υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, της ΔΕΥΑ Κομοτηνής ως φορέα υλοποίησης του έργου, και της αναδόχου εταιρίας, "Π.Β. Αριαντσής Μονοπρόσωπη Α.Ε.".
Screenshot_1606

Ξεκίνησε, και συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, το έργο κατασκευής ιδιωτικών συνδέσεων του βιολογικού καθαρισμού Σαπών, το οποίο ολοκληρώνει τις υποδομές αποχέτευσης και επεξεργασίας αστικών λυμάτων της πόλης των Σαπών.

Το έργο αφορά στην κατασκευή σχεδόν 1.300 ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης ακαθάρτων στο νέο δίκτυο αποχέτευσης της πόλης των Σαπών, των οποίων το κόστος δεν θα επιβαρυνθούν κάτοικοι και ιδιοκτήτες, καθώς υπάρχει χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», με περίπου 700.000 ευρώ.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων, προϋπολογισμού 2.220.000 ευρώ, έργο με το οποίο ολοκληρώνεται ο βιολογικός καθαρισμός των Σαπών.

Τέλος, ολοκληρώνονται το προσεχές διάστημα, οι διαγωνιστικές διαδικασίες για το έργο «Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Οικισμού Αρσακείου», προϋπολογισμού 900.000 ευρώ. Το έργο αφορά στη σύνδεση του εσωτερικού δικτύου απ΄ ευθείας με τον κεντρικό αποχετευτικό αγωγό Σαπών που διέρχεται μέσω του οικισμού σε επιλεγμένες θέσεις και οδηγεί απ΄ ευθείας προς την εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Σαπών. Στο δίκτυο προβλέπονται επίσης συνολικά 315 ιδιωτικές συνδέσεις ακαθάρτων για το σύνολο των οικιών με ενεργά υδρόμετρα.

Ξεκίνησε η κατασκευή των συνδέσεων του βιολογικού καθαρισμού Σαπών Ξεκίνησε η κατασκευή των συνδέσεων του βιολογικού καθαρισμού Σαπών

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood