Ξάνθη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τα 100 χρόνθια από την ίδρυση της Ομοσπονδίας Κομμουνιστικών Νεολαιών Ελλάδος

«Είμαστε η σπίθα που θα κάνει τα σκοτάδια φως - Με τη δύναμη των επαναστατικών ιδεών. Για τον σοσιαλισμό. Τολμάμε το μεγάλο βήμα στο μέλλον, με το ΚΚΕ - ΚΝΕ δυνατή παντού!».
εικόνα_Viber_2022-12-13_12-46-18-389 - Αντιγραφή

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της Ομοσπονδίας Κομμουνιστικών Νεολαιών Ελλάδος (ΟΚΝΕ), που οργανώθηκε από την Τομεακή Οργάνωση. Ξάνθης της ΚΝΕ, με ομιλήτρια την Χριστίνα Στεργίου, μέλος του Γ.Π. της Ο.Π. ΑΜ-Θ της ΚΝΕ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το ιστορικό της ίδρυσης και της δράσης της ΟΚΝΕ και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο της ΚΝΕ που «φωτίζει» γνωστές και άγνωστες πλευρές της ηρωικής δράσης της ΟΚΝΕ.

Στην εκδήλωση έγιναν παρεμβάσεις από μέλη της ΚΝΕ για πτυχές της ζωής της ΟΚΝΕ και του ΚΚΕ εκείνης της περιόδου, όπως της Ηλέκτρας Αποστόλου και του Νίκου Ζαχαριάδη που “δίδαξαν και ακόμα διδάσκουν τους νέους κομμουνιστές με το παράδειγμά τους τι σημαίνει συνέπεια λόγων και έργων, τι σημαίνει να δίνεις μέχρι και την τελευταία σταγόνα του αίματός σου για την υπόθεση της εργατικής τάξης”.

Ακόμη, έγινε αναφορά στον Βασίλη Βερβέρη, με αφορμή την συμπλήρωση 79 χρόνων από την εκτέλεση του κομμουνιστή καπνεργάτη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία της Χριστίνας Στεργίου η οποία κάλεσε κάθε νέο και νέα να δυναμώσει την ΚΝΕ σήμερα σε κάθε χώρο, κάνοντας πράξη και το σύνθημα του 13ου Συνεδρίου: «Είμαστε η σπίθα που θα κάνει τα σκοτάδια φως – Με τη δύναμη των επαναστατικών ιδεών. Για τον σοσιαλισμό. Τολμάμε το μεγάλο βήμα στο μέλλον, με το ΚΚΕ – ΚΝΕ δυνατή παντού!».

Ξάνθη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τα 100 χρόνθια από την ίδρυση της Ομοσπονδίας Κομμουνιστικών Νεολαιών Ελλάδος Ξάνθη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τα 100 χρόνθια από την ίδρυση της Ομοσπονδίας Κομμουνιστικών Νεολαιών Ελλάδος Ξάνθη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τα 100 χρόνθια από την ίδρυση της Ομοσπονδίας Κομμουνιστικών Νεολαιών Ελλάδος Ξάνθη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τα 100 χρόνθια από την ίδρυση της Ομοσπονδίας Κομμουνιστικών Νεολαιών Ελλάδος

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood