Συνελήφθη στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, οι οποίοι καταζητούνται.

Οι τρεις δράστες κινούμενοι με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο προσέγγισαν μία ημεδαπή και ο ένας από αυτούς, αφού αποβιβάστηκε από το όχημα, με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από την κατοχή της μία τσάντα, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα.

Ακολούθως, στην προσπάθεια διαφυγής τους με το παραπάνω όχημα, προσέκρουσαν σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια το όχημα τους ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε κράσπεδο πεζοδρομίου.

Άμεσα οι δύο από τους δράστες τράπηκαν πεζοί σε φυγή ενώ ο τρίτος, ο οποίος τραυματίσθηκε, συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των υπολοίπων δραστών.