“Ξαναζωντανεύει” το τουριστικό περίπτερο Ιμέρου

Επίσης, αξιοποιούνται ξανά το Τουριστικό Περίπτερο στο «Δενδράκι» Σαπών, τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Σαπών, και τα Καταλύματα Καταφυγίων στα Κασσιτερά.
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΙΜΕΡΟΥ xronos.gr
Σημαντικές αποφάσεις για την αξιοποίηση δημοτικών κτιρίων και την άσκηση κοινωνικής πολιτικής, έλαβαν σε συνεδριάσεις τους δια περιφοράς το δημοτικό συμβούλιο και η οικονομική επιτροπή του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.
Κομβική απόφαση για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των υπηρεσιών και λειτουργίας του Δήμου, που θα δώσει νέες προοπτικές στην εξυπηρέτηση των πολιτών, αποτελεί η έγκριση του ορισμού μελών της επιτροπής διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Επισκευή-συντήρηση του κτιρίου του Δημαρχείου Σαπών», γεγονός που σημαίνει ότι ξεκίνησαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες για τη δημοπράτησή του.
Η ενεργοποίηση του συγκεκριμένου προγραμματισμού και υψηλής προτεραιότητας για τη σημερινή Δημοτική Αρχή, πηγάζει από την απουσία εδώ και 25 χρόνια σημαντικών έργων αποκατάστασης και συντήρησης του δημαρχιακού καταστήματος.
Επίσης ύστερα από αδράνεια ετών, που οδήγησε σε απαξίωση σημαντικής δημοτικής τουριστικής περιουσίας, ελήφθησαν αποφάσεις αξιοποίησης εκ νέου και με νέες προοπτικές, μέσω δημοπρατήσεων, του Τουριστικού Περιπτέρου στη θέση «Δενδράκι» Σαπών, των Τουριστικών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Σαπών, των Καταλυμάτων Καταφυγίων στα Κασσιτερά και του Τουριστικού Περιπτέρου Ιμέρου.
Ακόμη, αποφασίστηκε η απαλλαγή των γονέων από την υποχρέωση καταβολής τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς Σαπών και Ξυλαγανής για το χρονικό διάστημα που παραμένουν κλειστοί λόγω της πανδημίας, και τέλος εγκρίθηκε η διαγραφή από τους βεβαιωτικούς καταλόγους οφειλών 114 δημοτών από φόρους και τέλη.

φωτό: xronos.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood