Κουμουτσάκος για Έβρο: Περιορισμένη και συνήθης κινητικότητα

Ο Αναπλ. Υπουργός Μετανάστευσης διέψευσε τα δημοσιεύματα που περιέγραφαν οργανωμένο σχέδιο προώθησης μεταναστών από την Τουρκία, αντίστοιχο με αυτό του Μαρτίου.
ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ
Για την κινητικότητα παράνομων μεταναστών στα Ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, μίλησε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος.
«Είχαμε και εμείς χτες το βράδυ την πληροφορία για κινητικότητα», ανέφερε, για να επισημάνει οτι «δεν επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο». Εξήγησε, δε, οτι παρατηρείται μια μικρή αυθόρμητη κινητικότητα, όπως κι άλλες φορές στο παρελθόν, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τα περί οργανωμένου σχεδίου που κυκλοφόρησαν σε διάφορες τοπικές και όχι μόνο ιστοσελίδες το βράδυ της Τετάρτης, όπου γίνονταν μάλιστα αναφορές σε μεγάλους αριθμούς μεταναστών που μεταφέρονταν με λεωφορεία στην τουρκική πλευρά γεγονός που σήμανε και “συναγερμό”
Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν την πληροφορία που μετέδωσε το inkomotini.news, ότι η κινητικότητα οφείλετο στην προσπάθεια κυκλωμάτων και όχι των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας να προωθήσουν μη νόμιμους μετανάστες προς τα ελληνικά σύνορα.
Ο κ. Κουμουτσάκος διαβεβαίωσε ότι οι ελληνικές δυνάμεις στα σύνορα είναι σε εγρήγορση και έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιεσδήποτε ενέργειες για την άμυνα των συνόρων μας.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood