Κώστας Μάινας: «”Ζούγκλα” τα σχολεία πρώτη μέρα μετά το Πάσχα…»

"Μικρές ζούγκλες" χαρακτηρίζει τους αύλειους χώρους τριών σχολικών μονάδων της Κομοτηνής ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης "Σύμπραξη Προοπτικής", Κώστας Μάινας και εγκαλεί για αδιαφορία τη δημοτική αρχή.
ΜΑΪΝΑΣ ΖΟΥΓΚΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

“Μικρές ζούγκλες” χαρακτηρίζει τους αύλειους χώρους τριών σχολικών μονάδων της Κομοτηνής ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης “Σύμπραξη Προοπτικής”, Κώστας Μάινας και εγκαλεί για αδιαφορία τη δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του, ανέφερε:
“Το ζήτημα της υφιστάμενης κατάστασης των σχολικών υποδομών, ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής το είχαμε θέσει ως παράταξη και στην έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, με την απάντηση τότε της Δημοτικής αρχής να κρίνεται, τουλάχιστον από εμάς, το ίδιο ανεπαρκής με την ευρύτερη προετοιμασία που η δημοτική αρχή επιδείκνυε.
Σήμερα, πρώτη μέρα μετά τις διακοπές του Πάσχα, η κατάσταση στα σχολεία της Κομοτηνής, σε τρία τουλάχιστον σχολεία τα οποία επισκεφθήκαμε, απλώς επιβεβαιώνει την αδιαφορία των ιθυνόντων που αποδεικνύεται δίχως καν να εισέλθει κανείς εντός των σχολικών κτιρίων.
Γιατί αν κρίνει κανείς από την κατάσταση του αύλειου χώρου και τις μικρές «ζούγκλες» που έχουν δημιουργηθεί απουσία οποιασδήποτε μέχρι στιγμής σχετικής παρέμβασης, μπορεί κανείς απλά να υποθέσει για τα του εσωτερικού χώρου.
Δεν θα επαναληφθούμε ως προς τους κινδύνους που εγκυμονούν οι εν λόγω «ζούγκλες» για τους μικρότερους συμπολίτες μας, ούτε για τις ευθύνες της δημοτικής αρχής. Αμφότερα τα «ομολογούν» οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες!
Τελικά, αν η Δημοτική Αρχή Κομοτηνής δεν μπορεί ούτε τα χόρτα στα σχολεία να κουρέψει, σίγουρα δεν μπορούμε να περιμένουμε νέα ή ανακαινισμένη σχολική στέγη για τους μαθητές του Δήμου”.
Κώστας Μάινας: «"Ζούγκλα" τα σχολεία πρώτη μέρα μετά το Πάσχα…»
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood