• Κορωνοϊός-ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης: Ένας ασθενής αποσωληνώθηκε και ένας έλαβε εξιτήριο (δείτε εδώ).

Τις ευχαριστίες του προς το ηρωικό – όπως το χαρακτηρίζει – ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, εκφράζει με ανάρτησή του στο facebook ο «ασθενής 0» της Αλεξανδρούπολης με κορωνοϊό, ο οποίος χθες 29/3 έλαβε εξιτήριο μετά από δεκατέσσερις μέρες νοσηλείας στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

Ταυτόχρονα ευχαριστεί φίλους και γνωστούς που του συμπαραστάθηκαν με τα μηνύματά τους, ενώ δεν παραλείπει αφενός να αναφερθεί στην ομορφιά της ζωής, αφετέρου να στείλει το δικό του μήνυμα: “Αγαπητοί φίλοι, μπορούμε να νικήσουμε όλοι μαζί το θεριό, ενωμένοι, κάνοντας κάτι απλό αλλά τόσο σημαντικό: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!!!”.

Το inkomotini.news του εύχεται να είναι πάντα υγιής!

Δείτε ολόκληρο το ποστάρισμα που ανέβασε:

«Αγαπητοί φίλοι είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ΝΙΚΗΣΑ ΤΟ ΘΕΡΙΟ! Κάναμε δύο φορές το τεστ και βγήκε αρνητικό. Πλέον ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Τα εκατοντάδες μηνύματα στήριξης μου έδωσαν μεγάλη δύναμη ώστε να ανταπεξέλθω σε αυτή τη δύσκολη μάχη αυτές τις δεκατέσσερις μέρες παραμονής μου στο νοσοκομείο. Πάνω απ’ όλα όμως να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Αυτοί οι άνθρωποι, αφήνοντας πίσω τις οικογένειές τους, και με ρίσκο τη ζωή τους, όχι μόνο μου παρείχαν άριστη φροντίδα, αλλά μου έδιναν και θετική ενέργεια και μου ανέβαζαν την ψυχολογία. Είναι πραγματικοί ΗΡΩΕΣ! Ευχαριστώ πολύ τον Διευθυντή της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων, κ. Παναγόπουλο, που ακούραστος όλη μέρα, κάθε μέρα, δίνει μάχη μαζί με τον βοηθό του ειδικό γιατρό κ. Πετράκη καθώς και τους Στρατιωτικού ιατρούς κ. Μίχο και κ. Παπάζογλου που πρώτοι κατάλαβαν τι συμβαίνει και ενήργησαν άμεσα. Αγαπητοί φίλοι μπορούμε να νικήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, κάνοντας κάτι απλό αλλά τόσο σημαντικό: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!!! Για τέλος αφήνω εδώ μια από τις πιο αισιόδοξες μουσικές που έχω γράψει για μια θεατρική παράσταση του F.G. LORCA. Δείχνει την ομορφιά του κόσμου που ζούμε… Για αυτό αξίζει να μείνουμε σπίτι… Να εξαφανίσουμε το θεριό για να απολαύσουμε και να επανεκτιμήσουμε και πάλι αυτή την ομορφιά».

πηγή: reportal.gr

επιμέλεια: inkomotini.news