Κορυφαίοι ομιλητές και το 2021 στο 4th Athens Investment Forum

Κορυφαίοι ομιλητές και το 2021 στο 4th Athens Investment Forum.
4o AIF_1920x1800

“Ελλάδα 2.0 – Μια επενδυτική επανάσταση για την ελληνική Οικονομία”, είναι το θέμα του “4ου Επενδυτικού Φόρουμ Αθηνών / 4th Athens Investment Forum” που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου 2021. 

Το φόρουμ διοργανώνουν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – Αίθουσα Φάρος, με ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνεδρίου aif.gr, καθώς και των ιστοσελίδων real.gr και enikos.gr, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) και η Vertical Solutions SA υπό την τιμητική αιγίδα των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Υποδομών & Μεταφορών, και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, καθώς και της  Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο Υπουργός Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας & Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αλεξάνδρα Σδούκουμ και ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας, και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Enterprise Greece, κ. Γιάννης Σμυρλής.

Κορυφαίοι ομιλητές και το 2021 στο 4th Athens Investment ForumΕπίσης μεταξύ των πρώτων επιβεβαιωμένων ομιλητών, συμπεριλαμβάνονται υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και εκπρόσωποι σημαντικών επιχειρηματικών Ομίλων, όπως (με αλφαβητική σειρά), ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Κοπελούζου κ. Ιωάννης Αράπογλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας (ΚτΠ) κ. Σταύρος Ασθενίδης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστος Βίνης, η Chief Executive Officer του ΔΕΣΦΑ κ. MariaRita Galli, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ADVENT κ. Βασίλειος Γρηγορίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της CHOOSE κ. Γιάννης Δέτσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της EUROBANK κ. Φωκίων Καραβίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του τομέα ΑΠΕ του Ομίλου Κοπελούζου κ. Γιάννης Καρύδας, ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της VNK Capital κ. Βασίλης Κάτσος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ κ. Νίκος Κουρέτας, ο Πρόεδρος της Attica Bank και Πρόεδρος του Ταμείου Μηχανικών & Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ) κ. Κωνσταντίνος Μακέδος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. κ. Αναστάσιος Μάνος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χρήστος Μεγάλου, ο Γενικός Διευθυντής της ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Α.Ε. κ. Ιωάννης Μητρόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της AVAX S.A. κ. Κωνσταντίνος Μιτζάλης, ο Chief Executive Officer της Edison S.p.A. κ.  Nicola Monti, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνος Ξιφαράς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Motor Oil Renewable Energy κ. Βίκτωρας Παπακωνσταντίνου, το μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, κ. Γιώργος Περδικάρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της KIEFER κ. Χρήστος Πετρόχειλος, ο CEO της ENERGEAN OIL & GAS κ. Μαθιός Ρήγας, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της EUROLIFE και Πρόεδρος Ένωσης Ασφαλιστών Εταιρειών κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Νοτίου Ευρώπης της HILL INTERNATIONAL κ. Μανώλης Σιγάλας, ο Αντιπρόεδρος και Project Director του Ομίλου Κοπελούζου κ. Κωνσταντίνος Σιφναίος, o Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Γιώργος Στασινός, o Vice President (President elect 2025-2028) of International Gas Union κ. Andrea Stegher, ο National Technology Officer της MICROSOFT κ. Χάρης Τσαβδάρης, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. Πιέρρος Χατζηγιάννης, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA BANK κ. Βασίλειος Ψάλτης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Συνέδριο:  https://aif.gr/

Χορηγοί επικοινωνίας: Real News, Realfm 97.8, Real.gr, Enikos.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood