Κοντά στους εργαζόμενους ο Δημήτρης Χαρίτου

Εν όψει της Πανελλαδικής Γενικής Απεργίας της 9ης Νοεμβρίου, ο Βουλευτής καλεί τους εργαζόμενους να μην αποδεχτούν ως αναγκαίο κακό τις πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη που πλήττουν την πλειοψηφία των εργαζομένων, ενώ την ίδια στιγμή μια οικονομική ελίτ επωφελείται από την κρίση κερδοσκοπώντας σε βάρος τους.
IMG_5864

Ο Βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου μαζί με τους δημοτικούς  συμβούλους Κομοτηνής Ανέστη Στρατιάδη και Γιώργο Λουτατίδη πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου επισκέψεις σε χώρους εργασίας εν όψει της Πανελλαδικής Γενικής Απεργίας που έχει προκηρυχθεί για τις 9 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην Υπηρεσία Καθαριότητας και στο Δημαρχιακό Κατάστημα Κομοτηνής όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εργαζομένους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – με την ακρίβεια σε βασικά αγαθά και την ενέργεια να βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης – όπως και για την ανάγκη να στηριχθούν τα εισοδήματα με αυξήσεις στους μισθούς και αξιοπρεπείς συμβάσεις εργασίας.

Ο Βουλευτής κάλεσε τους εργαζόμενους να μην αποδεχτούν ως αναγκαίο κακό τις πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη που πλήττουν την πλειοψηφία των εργαζομένων, ενώ την ίδια στιγμή μια οικονομική ελίτ επωφελείται από την κρίση κερδοσκοπώντας σε βάρος τους.

Τόνισε ότι υπάρχει άλλος δρόμος, ουσιαστικής στήριξης των εργαζομένων, της εργασίας, του κοινωνικού κράτους, με τη μείωση των υψηλών έμμεσων φόρων και της προστασίας τους από την κερδοσκοπία των καρτέλ στην ενέργεια και στην αλυσίδα της διατροφής”.

Τους κάλεσε, δε, να πάρουν στα δικά τους χέρια την υπόθεση της διεκδίκησης ενός καλύτερου αύριο, με πρώτο βήμα τη συμμετοχή τους στην απεργία της 9ης Νοεμβρίου προκειμένου να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Κοντά στους εργαζόμενους ο Δημήτρης Χαρίτου Κοντά στους εργαζόμενους ο Δημήτρης Χαρίτου Κοντά στους εργαζόμενους ο Δημήτρης Χαρίτου Κοντά στους εργαζόμενους ο Δημήτρης Χαρίτου Κοντά στους εργαζόμενους ο Δημήτρης Χαρίτου Κοντά στους εργαζόμενους ο Δημήτρης Χαρίτου Κοντά στους εργαζόμενους ο Δημήτρης Χαρίτου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood