Κωνσταντίνος Βουζουκίδης: “Ο Ερντογάν σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με τη μήνη του τουρκικού λαού”

"Ο εξ ανατολών γείτονάς μας δεν έχει Ιστορία αλλά ποινικό μητρώο. Γενοκτονία σε βάρος των Μικρασιατών Ελλήνων, σε βάρος των Ελλήνων του Πόντου, σε βάρος των Αρμενίων".
IMG_1383
Στεφάνι, στο πλαίσιο της Ημέρας Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος, η οποία τιμήθηκε και στην Κομοτηνή, κατέθεσε μεταξύ άλλων και ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Ροδόπης, Κωνσταντίνος Βουζουκίδης.
“Τιμούμε σήμερα αυτούς που έχασαν την ζωή τους κατά την οργανωμένη από την Τουρκία γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, και που το αποκορύφωμά της ήταν η δολοφονία των Ελλήνων Μικρασιατών στη Σμύρνη στις 14 Σεπτεμβρίου του 1922. Δυστυχώς ο εξ ανατολών γείτονάς μας δεν έχει Ιστορία αλλά ποινικό μητρώο. Γενοκτονία σε βάρος των Μικρασιατών Ελλήνων, σε βάρος των Ελλήνων του Πόντου, σε βάρος των Αρμενίων. Υποκινούμενα στίφη βαρβάρων υπανθρώπων, έσφαζαν, βίαζαν, έκαιγαν, και έριχναν στη θάλασσα αμάχους”, επεσήμανε στις δηλώσεις τους ο κ. Βουζουκίδης, και αναφερόμενος στο σήμερα, πρόσθεσε:
“Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα, σχεδόν έναν αιώνα μετά, η ηγεσία της Τουρκίας αρνείται να αντιληφθεί και να ζητήσει έμπρακτη συγγνώμη για τα εγκλήματα αυτά. Αντίθετα, δια στόματος Ερντογάν και κυβερνητικών της αξιωματούχων, απειλεί να τα επαναλάβει. Καλούμε την Τουρκία να σταματήσει να προκαλεί με παράνομες ενέργειες και γελοίες αξιώσεις. Το μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας του Ελληνικού λαού, οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, σε ξηρά, αέρα και θάλασσα, ήδη ανάγκασαν τον Τούρκο πρόεδρο, τουλάχιστον προσωρινά, να ανακρούσει πρύμναν και να σταματήσει τις αστείες αιτιάσεις σε θέματα που δεν υπάρχουν“.
Κωνσταντίνος Βουζουκίδης: "Ο Ερντογάν σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με τη μήνη του τουρκικού λαού"Επιπλέον, εξέφρασε την εκτίμηση οτι ο Τούρκος Πρόεδρος δεν θα αργήσει να έρθει αντιμέτωπος τη μήνη του λαού της γείτονος: “Πιστεύω ότι απάντηση στις προκλητικές ενέργειες και στις γελοίες δηλώσεις της τουρκικής ηγεσίας, θα δώσει σύντομα ο ίδιος ο τουρκικός λαός, ο οποίος στερείται την Ελευθερία του, τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, και έχει εξαθλιωθεί οικονομικά εξ αιτίας της μωροφιλοδοξίας του Ερντογάν και της παρέας του. Θα τον στείλει σύντομα εκεί που ο Ερντογάν ήδη έχει κλείσει οποιονδήποτε (στρατιωτικό, δικαστικό, δημοσιογράφο, κ.λπ.), έχει διαφορετική γνώμη”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood