Κομοτηνή: Χριστουγεννιατικο bazaar από τα Παιδικά Χωριά SOS

Δέκα χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει φέτος το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής.
Screenshot_12

Τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και Σαπών των Παιδικών Χωριών SOS, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών τους αλλά και των επετειακών εορτασμών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Κομοτηνής, διοργανώνουν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου Χριστουγεννιάτικο bazaar για την υποστήριξη του έργου τους.

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής κατά τις ώρες 11:00 – 15:00, σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα και με πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν δώρα από μια ποικιλία διακοσμητικών και στολιδιών για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, ενώ θα βρουν και  χειροποίητα γούρια για τη νέα χρονιά.

Πληροφορίες:

Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής: τηλ.: 25310 82788, fax:25310 82711, e-mail: soskomotini@sos-villages.gr.

 Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS

Με εκτενή δράση σε 136 χώρες και 70 χρόνια εμπειρίας σε προγράμματα πρόληψης, οικογενειακής φροντίδας εναλλακτικού τύπου και υποστηριζόμενης ανεξάρτητης διαβίωσης, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ηγετικός φορέας  προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών παγκοσμίως, με έμφαση στα παιδιά που έχουν χάσει ή κινδυνεύουν να χάσουν την οικογένειά τους. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS ιδρύθηκαν το 1975. Έχοντας ως στόχο κάθε παιδί να μεγαλώνει σε μια οικογένεια υλοποιούν προγράμματα και δράσεις σε τρεις άξονες: (α) Ενδυνάμωση Οικογένειας, με 9 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και 6 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα και στόχο την αποκατάσταση των δυσλειτουργιών στο εσωτερικό της οικογένειας και την αποτροπή του κινδύνου απομάκρυνσης των παιδιών από το πλαίσιό της, (β) Προώθηση της Αναδοχής, σε συνεργασία με 5 Περιφέρειες στην Ελλάδα, και (γ) Εναλλακτική Φροντίδα με 4 Παιδικά Χωριά SOS, 2 Στέγες Νέων και τον Ξενώνα Βρεφών SOS για παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με τη βιολογική οικογένειά τους. Η Διεθνής Ένωση των Παιδικών Χωριών SOS είναι σταθερός συνομιλητής και εταίρος, σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κράτη μέλη της, όσο και σε διεθνείς πρωτοβουλίες και συνεργασίες όπως η καμπάνια Opening Doors for Europe.

Κομοτηνή: Χριστουγεννιατικο bazaar από τα Παιδικά Χωριά SOS

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood