Συσκευασίες με κοκαΐνη και ηρωίνη, επιμελώς κρυμμένες μέσα σε ένα τζιν παντελόνι, επιχείρησε να περάσει στις φυλακές Κομοτηνής, ένας 67χρονος ημεδαπός.

Συγκεκριμένα, ο 67χρονος, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου, επιχείρησε να προμηθεύσει έναν 33χρονο έγκλειστο με δύο νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 4,4 γραμμαρίων και με άλλες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 3,8 γραμμαρίων.

fylakΗ πράξη του ωστόσο έγινε αντιληπτή από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 67χρονο, ενώ από την έρευνα που διεξήγαγαν, προέκυψε ότι το παντελόνι με τα ναρκωτικά το είχε αποστείλει με δέμα ένας 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.

Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, η οποία περιλαμβάνει και τον 33χρονο έγκλειστο, που ήταν ο τελικός αποδέκτης.

Επίσης, σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και για κλοπή, καθόσον διαπιστώθηκε ότι το προηγούμενο βράδυ είχε αφαιρέσει από ανασφάλιστο Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο ένα μπουφάν, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σημειώνεται, τέλος, ότι κατασχέθηκαν τόσο οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, όσο και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.