Τη δική τους ξεχωριστή νότα στην εορταστική ατμόσφαιρα της Κομοτηνής, πρόσθεσαν τα μέλη του τοπικού Ιππικού Ομίλου, που έψαλλαν έφιπποι τα κάλαντα στην κεντρική πλατεία και στους εμπορικούς δρόμους της πόλης (Βενιζέλου, Ερμού, Βασιλέως Παύλου, Λεωφόρο Ηρώων, Αγίου Γεωργίου, Μ.Μ. Βασιλείου, Παρασίου, Νικολάου Ζωίδη).

Αναβάτες με αγιοβασιλιάτικους σκούφους, άλογα με ανάλογη ενδυμασία, ο…Αϊ Βασίλης του Συλλόγου να μοιράζει καραμέλες σε μικρούς και μεγάλους, αλλά και…μουσικοί να παίζουν τα κάλαντα, προκάλεσαν την έκπληξη, τον θαυμασμό και τα χαμόγελα στους δημότες και επισκέπτες της Κομοτηνής, οι οποίοι έσπευσαν να φωτογραφίσουν και να βιντεοσκοπήσουν το θέαμα αλλά και να έρθουν σε επαφή με τα άλογα. 

72bacaa4 kalanta ippikou sillogou 5Τα έφιππα αλλά και τα πεζοπόρα μέλη του συλλόγου, με πλήρη σύνεση, ασφάλεια, αυτοπεποίθηση και ηρεμία που μεταφέρονταν και στους τετράποδους συμμετέχοντες, καθοδήγησαν τα άλογα στους πολυσύχναστους δρόμους, απευθύνοντας σε όλους τις ευχές τους για Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές και πραγματοποίησαν έτσι μια άψογη δράση φροντίζοντας ακόμη και για την καθαριότητα των δρόμων από την αφόδευση των αλόγων.

4747f500 kalanta ippikou sillogou 2Με ανακοίνωσή τους, η Πρόεδρος Έλλη Τσομπανίδου και το Δ.Σ. του συλλόγου, ευχαριστούν “όλους όσους ενίσχυσαν τον κουμπαρά του συλλόγου, τους οδηγούς των αυτοκινήτων για την κατανόηση που δείξανε, καθώς και τα μέλη του συλλόγου (έφιππα και πεζούς) που βοήθησαν για την άψογη υλοποίηση της πρωτοβουλίας”, και σημειώνουν: “Ο Ιππικός Όμιλος Κομοτηνής μετέφερε και μετέδωσε το φίλιππο πνεύμα αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι ορθώς θεωρείται ένας από τους λίγους πανελλαδικά ιππικούς συλλόγους που μπορεί να αποτελεί ενεργό μέρος δράσεων και εκδηλώσεων με πολυπληθές κοινό και μάλιστα σε απόσταση ανάσας”.

3a0df8b3 kalanta ippikou sillogou 4 aaa88d32 kalanta ippikou sillogou 3