Κομοτηνή: Τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο επισκέφθηκε η Πρέσβυς της Ιταλίας Patrizia Falcinelli

Την Πρέσβη της Ιταλίας στην Αθήνα, Patrizia Falcinelli, υποδέχτηκε στο γραφείο του στην Κομοτηνή, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος.
1 (1)

Τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο επισκέφθηκε στο γραφείο του στην Κομοτηνή η Πρέσβυς της Ιταλίας στην Αθήνα, Patrizia Falcinelli.

Ο κ. Μέτιος έκανε στην κ. Falcinelli μια συνολική παρουσίαση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και των πλεονεκτημάτων της στους τομείς της αγροδιατροφής, της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού, της ενέργειας (φυσικό αέριο και γεωθερμία) και των υποδομών, ενώ αναφέρθηκε και στην αναπτυξιακή πολιτική που υλοποιεί η Διοίκηση της Περιφέρειας αξιοποιώντας πόρους από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά Ταμεία και το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης.

Η κ. Falcinelli από την πλευρά της έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ζητήματα αγροδιατροφής, γεωθερμίας και υποδομών στις μεταφορές.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Επίτιμος Πρόξενος της Ιταλίας στην Καβάλα, Φεδερίκος Λαζαρίδης, και ο Γραμματέας Α΄ της ιταλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Alessandro Tutino.

Κομοτηνή: Τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο επισκέφθηκε η Πρέσβυς της Ιταλίας Patrizia Falcinelli Κομοτηνή: Τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο επισκέφθηκε η Πρέσβυς της Ιταλίας Patrizia Falcinelli Κομοτηνή: Τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο επισκέφθηκε η Πρέσβυς της Ιταλίας Patrizia Falcinelli Κομοτηνή: Τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο επισκέφθηκε η Πρέσβυς της Ιταλίας Patrizia Falcinelli

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood