Το Δημόσιο ΙΕΚ Κομοτηνής μας προσκαλεί στην εκδήλωση «STREET FOOD» της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής με τη χορηγία της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής.

Εξήντα καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας Chef, με την καθοδήγηση των έμπειρων και καταξιωμένων εκπαιδευτών/τριών, θα μαγειρέψουν live και θα επιδείξουν τις ικανότητές τους στην προετοιμασία μπουφέ. Θα ετοιμάσουν γλυκά και αλμυρά κεράσματα και λιχουδιές για να τις προσφέρουν στο κοινό.

Η εκδήλωση αποτελεί μία από τις πολλές δράσεις εξωστρέφειας του Δημόσιου ΙΕΚ Κομοτηνής που ετησίως υλοποιούνται, μέσω της οποίας αναδεικνύεται και προβάλλεται η υψηλού επιπέδου κατάρτιση που παρέχεται, τόσο στην ειδικότητα του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef), όσο και στις άλλες ειδικότητες που κάθε χρόνο λειτουργούν στη σχολή.

Η εκδήλωση «STREET FOOD» επικουρείται επίσης από καταρτιζόμενους/ες της ειδικότητας Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών.