Εντάξιμος στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), κρίθηκε ο Όμιλος Τοιχοσφαίρισης Θράκης.

Η εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της θετικής αξιολόγησης του σωματείου, καθώς πληροί τα αναγκαία αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια κατά τα μόλις δύο χρόνια της ύπαρξής του.
Ο Όμιλος Τοιχοσφαίρισης Θράκης ιδρύθηκε το 2018 και αποτελεί ενεργό αθλητικό σωματείο-μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ).
Καλλιεργεί το άθλημα της τοιχοσφαίρισης (squash) σε άνδρες-γυναίκες με τμήματα όλων των επιπέδων, και σε παιδιά ηλικίας ακόμα και από 6 ετών. Ειδικά όσον αφορά τα τμήματα υποδομής, στον Όμιλο λειτουργούν παιδικά τμήματα U11, U13, U15, U17, U19.
Έχει μάλιστα αναπτύξει αγωνιστικά τμήματα juniors και ενηλίκων, και συμμετέχει με επιτυχία και διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα καθώς και σε Open Squash Tournament της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τοιχοσφαίρισης (ESF).
Ο Όμιλος Τοιχοσφαίρισης Θράκης βρίσκεται στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 5 στην Κομοτηνή, και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 6977082395.
Η τοιχοσφαίριση (squash) είναι άθλημα ρακέτας και παίζεται με δύο ή τέσσερις παίκτες σε γήπεδο εσωτερικού χώρου.
Εξελίσσεται συνεχώς ως άθλημα στην Ελλάδα και κερδίζει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.