Κομοτηνή: Σούπερ μάρκετ κατέβασε ρολά λόγω κορωνοϊού

Η εταιρεία με αίσθημα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, έχει τοιχοκολλήσει στο κατάστημα σχετική ανακοίνωση για την έγκυρη ενημέρωση των πελατών της και τους ευρέως κοινού.
2 - Αντιγραφή

Κατέβασε ρολά, και σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, προβαίνει στις απαραίτητες υγειονομικές ενέργειες και σε απολυμάνσεις των χώρων του, το κατάστημα Cosmoplus, επί της οδού Σισμάνογλου στην Κομοτηνή, καθώς εργαζόμενός του ιχνηλατήθηκε ως “στενή επαφή” κρούσματος που εντοπίστηκε τις προηγούμενες μέρες στην πόλη.

Συγχρόνως, όλοι οι εργαζόμενοι του καταστήματος βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό και υποβάλλονται σε τεστ για covid-19.

Για όλα τα παραπάνω η εταιρεία με αίσθημα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, έχει τοιχοκολλήσει στο κατάστημα σχετική ανακοίνωση για την έγκυρη ενημέρωση των πελατών της και τους ευρέως κοινού.

Κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, το κατάστημα θα λειτουργήσει και πάλι την Τετάρτη 21/10 με υπαλλήλους από άλλα καταστήματα της εταιρείας.

Κομοτηνή: Σούπερ μάρκετ κατέβασε ρολά λόγω κορωνοϊού Κομοτηνή: Σούπερ μάρκετ κατέβασε ρολά λόγω κορωνοϊού Κομοτηνή: Σούπερ μάρκετ κατέβασε ρολά λόγω κορωνοϊού

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood