Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, διοργανώνει τη δράση «Ένα παιδί περιμένει…εσένα για να κάνει Ανάσταση», με σκοπό τη συγκέντρωση πασχαλινών δεμάτων για τις οικογένειες και τα παιδιά που στηρίζει.

Όσοι επιθυμούν να ανταποκριθούν, θα πρέπει μέχρι και τις Απριλίου να φέρουν στο Κέντρο πασχαλινά δέματα που θα περιέχουν μία λαμπάδα, ένα τσουρέκι, ένα σοκολατένιο αυγό και ένα ρούχο ή παιχνίδι, τα οποία θα προσφερθούν στα παιδιά των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από τα Κέντρα Στήριξης Κομοτηνής και Σαπών.

Κάθε χρόνο η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ιδιαίτερα μεγάλο και συγκινητικό. Τη δράση αγκαλιάζουν πολίτες και θεσμοί της τοπικής κοινωνίας, αλλά και από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όσοι ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν, μπορούν να απευθυνθούν για πληροφορίες σχετικά με το φύλο και την ηλικία των παιδιών, στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 19:00, ή να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 2531082788 ή να στείλουν e-mail στο soskomotini@sos-villages.gr