Κομοτηνή: Συζήτηση με τον Καμίλ Γκουνγκόρ για την Ανεξάρτητη Διαβίωση με επέκταση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Ανάπηρων Ατόμων

Εκδήλωση του συλλόγου "Περπατώ".
ΓΚΟΥΝΓΚΟΡ - Αντίγραφο
Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα “Συζήτηση του όρου ανεξάρτητη διαβίωση με επέκταση στα ανθρώπινα δικαιώματα των ανάπηρων ατόμων – Η αναζήτηση της εφαρμογής και της εμπειρίας μέσα από το ταξιδιωτικό blogging”, και με καλεσμένο τον ακτιβιστή και Travel Blogger Καμίλ Γκουνγκόρ, διοργανώνει ο Σύλλογος ΑμεΑ Ροδόπης “Περπατώ”.

Ο Καμίλ Γκουνγκόρ είναι απόφοιτος Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας του European Network on Independent Living, Πρόεδρος Νέων του European Disability Forum, Συνιδρυτής και μέλος του Δ.Σ. του ελληνικού οργανισμού για την Ανεξάρτητη Διαβίωση «I-Living». Διατηρεί το εξαιρετικό ταξιδιωτικό blog «trawheeler» για το οποίο και θα μιλήσει.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 17:30 στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής (παραπλεύρως ξενοδοχείου Ανατόλια). 

Κομοτηνή: Συζήτηση με τον Καμίλ Γκουνγκόρ για την Ανεξάρτητη Διαβίωση με επέκταση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Ανάπηρων Ατόμων

Αφίσα: Ηλιάνα Τζελέπη.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood