Κομοτηνή | Συσκέψεις Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου με τον επικεφαλής της DG REGIO, Nicola De Michelis

Η παρουσίαση των έργων και δράσεων του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της προγραμματικής περιόδου 2014-2020, καθώς επίσης η έναρξη και οι κατευθύνσεις του νέου ΕΣΠΑ της περιόδου 2021-2027, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποίησαν ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος με τον Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG REGIO) Nicola De Michelis, στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.
5 (56)

Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ακόμη ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Παύλος Δαμιανίδης, ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη» Παναγιώτης Κουδουμάκης, και στελέχη της DG REGIO και της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης, τονίστηκε ο αντίκτυπος των έργων και δράσεων που υλοποιούνται στην Περιφέρεια με πόρους του ΕΣΠΑ, τόσο στο επίπεδο της οικονομικής ανάπτυξης – όπως η επιχειρηματικότητα, ο τουρισμός, η ενέργεια και οι μεταφορές – όσο και στους τομείς της κοινωνικής πολιτικής – όπως η καταπολέμηση της ανεργίας, η στήριξη της υγείας και της εκπαίδευσης, και η κοινωνική πρόνοια.

Κομοτηνή | Συσκέψεις Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου με τον επικεφαλής της DG REGIO, Nicola De Michelis

Στη συνέχεια οι κ.κ. Μέτιος και De Michelis πραγματοποίησαν τεχνική συνάντηση με φορείς της Περιφέρειας ΑΜ-Θ σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής όπου αναπτύχθηκε διάλογος και διατυπώθηκαν προτάσεις αναφορικά με το νέο ΕΣΠΑ της περιόδου 2021-2027.

Κομοτηνή | Συσκέψεις Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου με τον επικεφαλής της DG REGIO, Nicola De Michelis

Ο κ. Nicola De Michelis πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επισκέψεις σε έργα που έχουν κατασκευαστεί και σε επιχειρήσεις που έχουν χρηματοδοτηθεί από πόρους του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας.

Κομοτηνή | Συσκέψεις Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου με τον επικεφαλής της DG REGIO, Nicola De Michelis Κομοτηνή | Συσκέψεις Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου με τον επικεφαλής της DG REGIO, Nicola De Michelis Κομοτηνή | Συσκέψεις Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου με τον επικεφαλής της DG REGIO, Nicola De Michelis Κομοτηνή | Συσκέψεις Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου με τον επικεφαλής της DG REGIO, Nicola De Michelis Κομοτηνή | Συσκέψεις Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου με τον επικεφαλής της DG REGIO, Nicola De Michelis Κομοτηνή | Συσκέψεις Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου με τον επικεφαλής της DG REGIO, Nicola De Michelis

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood