Κομοτηνή: Συνεχίζεται η αναχώρηση των φοιτητών μετά το κλείσιμο (και) του ΔΠΘ

Λόγω κορωνοϊού.
IMG_20200311_082701

Συνεχίζεται και σήμερα η μαζική αναχώρηση από την Κομοτηνή, των φοιτητών που σπουδάζουν στην πόλη, μετά τη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση περί αναστολής λειτουργίας όλων των πανεπιστημίων λόγω του κορωνοϊού.

Από χθες βράδυ οι φοιτητές των σχολών του ΔΠΘ στην Κομοτηνή, κατακλύζουν το ΚΤΕΛ Κομοτηνής με προορισμό τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Πέτρος Δεληγκιόζης διαβεβαιώνει μέσω του inkomotini ότι θα εκτελεστούν όσα έκτακτα δρομολόγια απαιτηθούν για την πλήρη εξυπηρέτηση των αναγκών του επιβατικού κοινού.

Χθες βράδυ από το σταθμαρχείο του ΚΤΕΛ Κομοτηνής, αναχώρησαν για την Αθήνα δύο λεωφορεία – ένα τακτικό και ένα έκτακτο δρομολόγιο. Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκαν τέσσερα δρομολόγια με προορισμό την πρωτεύουσα – τα τρία εκ των οποίων έκτακτα. Το βράδυ δε, αντί για ένα δρομολόγιο που ήταν προγραμματισμένο, θα εκτελεστούν συνολικά τρία – τα δύο έκτακτα.

Κομοτηνή: Συνεχίζεται η αναχώρηση των φοιτητών μετά το κλείσιμο (και) του ΔΠΘ

Παρόμοια εικόνα παρουσιάζουν και οι κρατήσεις για τα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη, εξ ου και έχουν προστεθεί ήδη τρία έκτακτα δρομολόγια για σήμερα – δείτε την πληρότητα εδώ.

Πάντως, όπως παρατηρείται στα social media, η πλειοψηφία της κοινής γνώμης μάλλον είναι επιφυλακτική με τη μαζική μετακίνηση αυτές τις μέρες ατόμων από τόπο σε τόπο, και ιδιαιτέρως όταν αυτό θα συμβεί και τούμπαλιν, όπως με την Κομοτηνή, στην οποία θα επιστρέψουν οι φοιτητές μετά από δύο εβδομάδες, υποστηρίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα γίνει μεγαλύτερη διασπορά του ιού στη χώρα.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood