Τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη επισκέφθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης, για να τον συγχαρεί για την εκλογή του και να του ευχηθεί καλή δύναμη στο έργο του, αλλά και να συζητήσει μαζί του θέματα που αφορούν τον κλάδο τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το θέμα των αρδευτικών έργων που πραγματοποίησε ο Συνεταιρισμός στα χωριά του Κάλχα, του Κικιδίου και της Ιάμπολης, με τους καπνοπαραγωγούς να ζητούν την άμεση σύνδεση του έργου με τις δημοτικές γεωτρήσεις. Επίσης οι εκπρόσωποι των καπνοπαραγωγών ζήτησαν τη βοήθεια του Δημάρχου στο μέτρο των δυνατοτήτων του και των αρμοδιοτήτων του, για την ενίσχυση του προϊόντος και των καλλιεργητών του ενόψει της νέας ΚΑΠ.

Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα θέματα των καπνοπαραγωγών, και δεσμεύτηκε αφενός για την άμεση σύνδεση των δημοτικών γεωτρήσεων με το δίκτυο άρδευσης των καπνοχώραφων, και αφετέρου για την κατά το δυνατόν συνδρομή του στην οικονομική υποστήριξη της καλλιέργειας του καπνού.