Κομοτηνή: Συνδέονται οι δημοτικές γεωτρήσεις με το αρδευτικό δίκτυο των καπνοχώραφων

Τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη επισκέφθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης, για να τον συγχαρεί για την εκλογή του και να του ευχηθεί καλή δύναμη στο έργο του.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΓΚΑΡΑΝΗΣ

Τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη επισκέφθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης, για να τον συγχαρεί για την εκλογή του και να του ευχηθεί καλή δύναμη στο έργο του, αλλά και να συζητήσει μαζί του θέματα που αφορούν τον κλάδο τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το θέμα των αρδευτικών έργων που πραγματοποίησε ο Συνεταιρισμός στα χωριά του Κάλχα, του Κικιδίου και της Ιάμπολης, με τους καπνοπαραγωγούς να ζητούν την άμεση σύνδεση του έργου με τις δημοτικές γεωτρήσεις. Επίσης οι εκπρόσωποι των καπνοπαραγωγών ζήτησαν τη βοήθεια του Δημάρχου στο μέτρο των δυνατοτήτων του και των αρμοδιοτήτων του, για την ενίσχυση του προϊόντος και των καλλιεργητών του ενόψει της νέας ΚΑΠ.

Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα θέματα των καπνοπαραγωγών, και δεσμεύτηκε αφενός για την άμεση σύνδεση των δημοτικών γεωτρήσεων με το δίκτυο άρδευσης των καπνοχώραφων, και αφετέρου για την κατά το δυνατόν συνδρομή του στην οικονομική υποστήριξη της καλλιέργειας του καπνού.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood