Τραγούδια από τις δύο πλευρές του Αιγαίου, με κοινές μελωδίες, σε δύο διαφορετικές γλώσσες…

Από το πάλκο της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης, οι Balkanatolia, θα στείλουν το ανθρωπιστικό μήνυμα ότι “όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να δώσουμε τον αγώνα για την ανακούφιση των πασχόντων από καρκίνο συνανθρώπων μας, με περισσότερη δύναμη και καλύτερα αποτελέσματα”, τονίζουν οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών, δηλαδή η Πρόεδρος της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. Νατάσα Λιβεριάδου, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ροδόπης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Οδυσσέας Κουτσογιάννης, και ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης Αφεντούλης Οικονομίδης.

Η είσοδος στη συναυλία – η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου και ώρα 9 μ.μ. στο Στέκι τη Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης (Φιλίππου 31, δίπλα στο 3ο Γενικό Λύκειο) – θα είναι ελεύθερη, ωστόσο το κουτί στήριξης του έργου του Παραρτήματος Ροδόπης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, θα δέχεται τις προσφορές του κοινού.

Ενόψει της εκδήλωσης, οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να στηρίξουν το έργο του Παραρτήματος Ροδόπης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, είτε οικονομικά είτε με προϊόντα τους, μπορούν να απευθύνονται στην Ταμία κ. Αγγελική Καρχαδάκη (τηλ. 6944892212).