Κομοτηνή | Συνάντηση Αυγενάκη με Π.Ε.Σ.|Α.Μ.-Θ. για τη σύσταση Αγροτικών Τμημάτων στα Επιμελητήρια

Συνάντηση με το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (Π.Ε.Σ.| Α.Μ.-Θ.), το οποίο απαρτίζουν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας, είχε στο Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, στην Κομοτηνή, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης.
1 (2)

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το θέμα της σύστασης Αγροτικών Τμημάτων στα Επιμελητήρια και εκφράστηκε το έντονο ενδιαφέρον για τον νέο θεσμό των τοπικών φορέων.

Ο Υπουργός ενημέρωσε τους παριστάμενους για τις δυνατότητες που παρέχονται από την εμπλοκή των αγροτών στις δομές προώθησης του επιχειρείν, αλλά και για το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει σε όλη την επικράτεια.

Στη συνάντηση συμμετείχαν: ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και Πρόεδρος του Π.Ε.Σ. | Α.Μ.-Θ. Στέλιος Μωραΐτης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας,  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης, και η εκπρόσωπος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Κυριακή Κωνσταντινίδου.

Κομοτηνή | Συνάντηση Αυγενάκη με Π.Ε.Σ.|Α.Μ.-Θ. για τη σύσταση Αγροτικών Τμημάτων στα Επιμελητήρια Κομοτηνή | Συνάντηση Αυγενάκη με Π.Ε.Σ.|Α.Μ.-Θ. για τη σύσταση Αγροτικών Τμημάτων στα Επιμελητήρια

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood