Κομοτηνή: Συλλαλητήριο της ΕΝΙΔΥΚ εν όψει της δικαστικής απόφασης για τη Χρυσή Αυγή

"Να καταδικαστούν οι ναζί εγκληματίες".
unnamed (28)

Συλλαλητήριο στις 6 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής στις 6 μ.μ., την παραμονή δηλαδή της ανακοίνωσης της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής, διοργανώνει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής.

Στην ανακοίνωση-κάλεσμα που εξέδωσε, αναφέρει:

“ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Στις 7 Οκτώβρη, μετά από 7 χρόνια από την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, τη δολοφονική επίθεση σε εργάτες μέλη του ΠΑΜΕ, και σε Αιγύπτιους αλιείς βγαίνει η απόφαση για τους ναζί εγκληματίες της ΧΑ. Εμείς θα είμαστε στο δρόμο απαιτώντας τα μαντρόσκυλα της εργοδοσίας, οι εγκληματίες δολοφόνοι της ΧΑ που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι, αλλάζοντας συνεχώς προβιά και ιδρύοντας διάφορα ακροδεξιά μορφώματα, να καταδικαστούν με τις ανώτατες ποινές!

Δεν ξεχνάμε, ούτε κάνουμε πίσω!

Μπορεί το δικαστήριο με ευθύνη τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ να κράτησε περισσότερο από 5 χρόνια, μπορεί η εισαγγελέας με την αγόρευση της να προσπάθησε να τους βγάλει λάδι, εμείς όμως όποια και να είναι η απόφαση έχουμε καθήκον να μην αφήσουμε χώρο να σταθούν οι φασιστές. Εμπόδιο στη δράση των πάσης φύσεως φασιστοειδών θα βάλουν οι δικοί μας αγώνες, η οργανωμένη πάλη μας μέσα από τα σωματεία μας.

Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε χώρο δουλειάς,
σε κάθε σχολή και σχολείο, σε κάθε γειτονιά!

Τα Συνδικάτα έχουμε τη δύναμη να τους απομονώσουμε με την οργάνωση των αγώνων, με την πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες του λαού, για μέτρα προστασίας της υγείας μας, για ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας, για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων και των σχολών, για μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειά, με τον αγώνας για διασφάλιση του λαϊκού εισοδήματος, για απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς. Με αυτό τον τρόπο θα ακυρωθεί στην πράξη η εγκληματική τους δράση και θα τσακιστεί το σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει.

Καλούμε το δικαστήριο με την απόφασή του στις 7 Οκτώβρη να καταδικάσει με ξεκάθαρο τρόπο με τις ανώτατες ποινές την εγκληματική οργάνωση, τη φασιστική-ναζιστική ΧΑ για τα εγκλήματα που διέπραξε. Η απόφαση αυτή θα αποτελέσει μήνυμα με βαρύνουσα σημασία, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους και άλλους φορείς της πόλης στην κινητοποίηση στις 6 Οκτώβρη στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής στις 6μ.μ. απαιτώντας να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής!”.

Κομοτηνή: Συλλαλητήριο της ΕΝΙΔΥΚ εν όψει της δικαστικής απόφασης για τη Χρυσή Αυγή

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood