Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Ροδόπης (μέλος της ΟΓΕ) μαζί με την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝ.ΙΔ.Υ.Κ.) καλούν όλες και όλους την Τρίτη 6 Οκτώβρη, μία μέρα πριν την ανακοίνωση της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής, “να βγουν στο δρόμο απαιτώντας δυναμικά να καταδικαστεί η εγκληματική ναζιστική οργάνωση”.
Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν:
“Μέσα από τη δίκη αποδείχθηκε περίτρανα ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική ναζιστική οργάνωση, ότι υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια χρήσιμο εργαλείο του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, με θύματα εργαζόμενους, νέους ανθρώπους, Έλληνες και μετανάστες. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τα δεκάδες εγκλήματα των ναζί εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τη δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές κομμουνιστές της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος και τις δεκάδες άλλες δολοφονικές επιθέσεις.
Δεν εφησυχάζουμε! Εμπόδιο στη δράση των πάσης φύσεως φασιστοειδών θα βάλουν οι δικοί μας αγώνες και η οργανωμένη πάλη μέσα από το Σύλλογό μας, τους Συλλόγους Γυναικών της ΟΓΕ σε όλη την Ελλάδα, τα Σωματεία μας.
Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να τσακιστεί το αυγό του φιδιού που το σύστημα της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο επωάζει. Θα συνεχίσουμε την πάλη για να απομονώνεται κάθε φασιστική, ρατσιστική φωνή και δράση. Ανυποχώρητα θα συνεχίσουμε να στρέφουμε τα βέλη μας σε αυτούς που μας εκμεταλλεύονται και μας καταπιέζουν, που τσακίζουν τα δικαιώματά μας στην εργασία, τη μητρότητα, τη ζωή. Αυτούς, δηλαδή, που η Χρυσή Αυγή πιστά υπηρέτησε, τους επιχειρηματικούς ομίλους και τα συμφέροντά τους.
Καλούμε το δικαστήριο με την απόφασή του στις 7 Οκτώβρη να καταδικάσει με ξεκάθαρο τρόπο με τις ανώτατες ποινές την εγκληματική οργάνωση, τη φασιστική, ναζιστική Χ.Α. για τα εγκλήματα που διέπραξε. Η απόφαση αυτή θα αποτελέσει μήνυμα με βαρύνουσα σημασία, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.
Δε ξεχνάμε, ούτε κάνουμε πίσω!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ!
ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΙΣ 6 μ.μ.”.