Κομοτηνή | Πρόσκληση για το 9ο Περπάτημα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

Το 1985 ο Οκτώβριος καθιερώθηκε ως Μήνας Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, σε μία διεθνή εκστρατεία για την αφύπνιση του γυναικείου πληθυσμού και τη συγκέντρωση πόρων για έρευνα, πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία, της πιο συχνά εμφανιζόμενης κακοήθειας στις γυναίκες.
IMG_20181012_191350_1CS

Ο σύλλογος «Δύναμη Ψυχής», κάθε χρόνο τον μήνα Οκτώβριο, διοργανώνει διάφορες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, μεταξύ των οποίων και το καθιερωμένο πλέον συμβολικό  περπάτημα στους κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής.

Φέτος προγραμματίζεται το 9ο Περπάτημα «Δύναμη Ψυχής», την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, και ώρα 6 μ.μ. με αφετηρία την κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Πρόγραμμα εκδήλωσης: 6 μ.μ. προσέλευση | 6:30 μ.μ. χαιρετισμοί & μηνύματα από γιατρούς | 7 μ.μ. έναρξη περπατήματος.

“Ελάτε να περπατήσουμε φορώντας τα φετινά μπλουζάκια του συλλόγου με το σήμα, το δέντρο της ζωής, και κρατώντας ένα λουλούδι. Όπως φροντίζουμε ένα λουλούδι, έτσι πρέπει και είναι σημαντικό να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Τα λουλούδια θα είναι προσφορά από τον σύλλογο”, αναφέρει στο κάλεσμά της η Πρόεδρος του συλλόγου “Δύναμη Ψυχής”, Ροδιανή Κοκκινάκη.

Θυμηθείτε το “ροζ ποτάμι” της Κομοτηνής, προηγούμενων ετών, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

Κομοτηνή | Πρόσκληση για το 9ο Περπάτημα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood