Κομοτηνή: Πρεμιέρα για το 1ο Περιφερειακό (ΑΜ-Θ) Τμήμα του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος

«Παρών», δηλώνει δυνατά, ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τη δημιουργία του 1ου Περιφερειακού Τμήματος του Συνδέσμου.
Τελετή Δημιουργίας Παραρτήματος Σ.Ε.Γ.Ε.

«Παρών», δηλώνει δυνατά, ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τη δημιουργία του 1ου Περιφερειακού Τμήματος του Συνδέσμου.

Συγκεκριμένα, ο Σ.Ε.Γ.Ε., το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης και η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, επισφράγισαν τη συνεργασία τους με την Υπογραφή Συνεργασίας και την εκκίνηση του τοπικού Περιφερειακού Παραρτήματος.

Η τελετή υπογραφής του Συμφώνου Συνεργασίας συνοδεύτηκε από Συνάντηση Εργασίας με τοπικούς φορείς και έλαβε χώρα στην Αίθουσα Συσκέψεων του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν από πλευράς του Συνδέσμου η Πρόεδρος Λίνα Τσαλταμπάση, από το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης ο Πρόεδρος Αντώνης Γραβάνης, και από την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της ΕπιτροπήςΚωνσταντίνος Κουρτίδης.

Κομοτηνή: Πρεμιέρα για το 1ο Περιφερειακό (ΑΜ-Θ) Τμήμα του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών ΕλλάδοςΥπεύθυνη του παραρτήματος ορίστηκε η Φελίνα Καζάκου, μέλος του Συνδέσμου, που δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή που ορίσθηκα ως υπεύθυνη του Παρατήματος και ευχαριστώ τη Διοικητική Επιτροπή του Σ.Ε.Γ.Ε. για την εμπιστοσύνη του. Η δημιουργία του Περιφερειακού παραρτήματος αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι ο Σύνδεσμος είναι ένας φορέας με Πανελλαδικό χαρακτήρα που νοιάζεται πραγματικά για την κάθε Γυναίκα Επιχειρηματία».

Παρούσες στην υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας και στη Συνάντηση Εργασίας, ήταν και γυναίκες εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, οι οποίες θα αποτελέσουν Συμβουλευτικό Όργανο του Παραρτήματος ώστε να υπάρχει μία σαφή εικόνα των αναγκών της τοπικής αγοράς. Άλλωστε ήδη έχουν προγραμματιστεί δράσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες εντός του Ιανουαρίου 2023. Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι που παρευρέθηκαν ήταν η Μαρία Καραμπουρνιώτη από το Επιμελητήριο Καβάλας, η Κυριακούλα Κωνσταντινίδου από το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, η Άννα Τουμπαλίδου από το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, η Κυριακή Λεγγέτση από το Επιμελητήριο Έβρου και η Ελένη Χριστοδουλάκη από το Επιμελητήριο Δράμας.

Επιπλέον, παρευρέθηκαν στην υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας και συμμετείχαν στη Συνάντηση Εργασίας, προσκεκλημένοι των τοπικών φορέων της Περιφέρειας. Ειδικότερα, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, εκπρόσωποι από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης, το Οικονομικό Επιμελητήριο Θράκης καθώς και τον Εμπορικό Σύλλογο Ροδόπης.

«Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αποτελεί κομβικό σημείο και «σταυροδρόμι» τριών εθνών, με μεγάλες επιχειρηματικές προοπτικές. Με τη δημιουργία του παραρτήματος θέλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την τοπική γυναικεία επιχειρηματική κοινότητα, ώστε όλοι μαζί να μετατρέψουμε την περιοχή σε κόμβο υψηλού επενδυτικού ενδιαφέροντος και συμβολισμού. Για τον Σ.Ε.Γ.Ε., η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη δεν αποτελεί το τέρμα της Ελλάδας αλλά της αρχή της», τόνισε η κ. Τσαλταμπάση.

Οι βασικοί πυλώνες της συνεργασίας των τριών φορέων, αφορούν ολοκληρωμένη στρατηγική και σχεδιασμό άμεσων και μεσοπρόθεσμων πρωτοβουλιών και δράσεων, αναφορικά με την ενίσχυση και προώθηση της παρουσίας των γυναικών σε θέσεις ευθύνης, την ενδυνάμωση των γυναικών επιχειρηματιών και την ενεργοποίηση περισσότερων γυναικών στο επιχειρείν. Επιπλέον, οι φορείς θα συνεισφέρουν στην καλύτερη αναγνώριση των σύγχρονων αναγκών σε επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων για τις γυναίκες επιχειρηματίες στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Κομοτηνή: Πρεμιέρα για το 1ο Περιφερειακό (ΑΜ-Θ) Τμήμα του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood