Κομοτηνή: Πώς, πού, πότε, θα πραγματοποιηθεί, η 22η Εθελοντική Αιμοδοσία του ΤΕΦΑΑ/ΔΠΘ

Έφη Τσίτσκαρη: "Ειδικά τη χρονιά αυτή καθίσταται πιο σημαντική από ποτέ η διεξαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας που παραδοσιακά διοργανώνουμε ως ΤΕΦΑΑ".
22η_Αιμοδοσία_ΤΕΦΑΑ_Αφίσα - Αντιγραφή

Έφτασε αισίως ο καιρός για την 22η Εθελοντική Αιμοδοσία του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), η οποία ωστόσο θα είναι αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες.

Δεν θα γίνει στον χώρο της σχολής, δεν θα προσέλθουν αυθόρμητα εθελοντές, δεν θα πλαισιωθεί από παράλληλες τις δράσεις, όμως…θα πραγματοποιηθεί!

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 13:00, με προκαθορισμένο ραντεβού, και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, η δράση θα διεξαχθεί στο Τμήμα Αιμοδοσίας του “Σισμανόγλειου” Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική δήλωση συμμετοχής και να ορίσουν με τους διοργανωτές την ώρα προσέλευσής τους, καλώντας στο τηλέφωνο 6949447740.

Τη διοργάνωση και φέτος έχουν αναλάβει οι φοιτητές/τριες της Ειδικότητας Αθλητικού Τουρισμού και Αναψυχής, σε συνεργασία με την Καθηγήτριά τους Έφη Τσίτσκαρη, η οποία και σημειώνει: “Ειδικά τη χρονιά αυτή καθίσταται πιο σημαντική από ποτέ η διεξαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας που παραδοσιακά διοργανώνουμε ως ΤΕΦΑΑ. Πιστοί στα πιστεύω μας και στις αρχές του εθελοντισμού, θα πραγματοποιήσουμε την ετήσια αιμοδοσία μας, φροντίζοντας για όλες τις συνθήκες της ασφαλούς διεξαγωγής της”.

Κομοτηνή: Πώς, πού, πότε, θα πραγματοποιηθεί, η 22η Εθελοντική Αιμοδοσία του ΤΕΦΑΑ/ΔΠΘ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood