Ο Δήμος Κομοτηνής ενημερώνει ότι την 1η και την 3η Ιουλίου 2023, η οδός Νικολάου Ζωίδη θα παραμείνει κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών από την ΑΒΑΞ Α.Ε. για την κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου και παροχετευτικών αγωγών.
Συγκεκριμένα, στο ύψος του αριθμού 21, το Σάββατο 1 Ιουλίου θα κλείσει από τις 15:00 έως τις 21:00 (εργασίες εκσκαφής παροχής), και τη Δευτέρα 3 Ιουλίου από τις 15:00 έως τις 20:00 (εργασίες κατασκευής αγωγού, ψύξη εξαρτημάτων και δοκιμές αντοχής και στεγανότητας).
Εξ αιτίας της στενότητας του δρόμου θα απαγορευτεί η κυκλοφορία από την οδό Κοσμίου έως την Ηροδότου, και θα υπάρξει σχετική σήμανση από την εταιρία, όπως και η λήψη όλων των μέτρων για την αποφυγή ατυχήματος.
Η παράκαμψη όλων των οχημάτων θα γίνεται από την οδό Κοσμίου.
Επίσης, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Τσετινέ από τη συμβολή με την οδό Στίλπωνος Κυριακίδη, και στην οδό Χρήστου Τσούντα από τη συμβολή της με την οδό Κωνσταντίνου Καβάφη.
Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν πριν τον προβλεπόμενο χρόνο, η ΑΒΑΞ Α.Ε. οφείλει να φροντίσει για το άνοιγμα της οδού.