Κομοτηνή | Πυροσβέστες ενημέρωσαν μαθητές και καθηγητές του 1ου Ε.Κ./1ου ΕΠΑΛ

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο/1ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής με ανακοίνωσή του εκφράζει "με μεγάλη χαρά και εκτίμηση, θερμές ευχαριστίες" προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής και τον Διοικητή της, Αντιπύραρχο Αθανάσιο Αραμπατζίδη, για την εξαιρετική συνεργασία και την υποστήριξη που προσφέρθηκε πρόσφατα στο πλαίσιο εκδήλωσης ενημέρωσης.
IMG-415bd17a80d20a82b7a824a8c69e0f7b-V

Συγκεκριμένα, κατόπιν εντολής του Διοικητή, ορίστηκαν δύο έμπειροι πυροσβέστες, ο Πυραγός Απόστολος Καπούλας και ο Ανθυποπυραγός Γεώργιος Μπαχαρίδης, οι οποίοι με υποδειγματικό επαγγελματισμό και αφοσοίωση προσέφεραν τις υπηρεσίες τους προς ενημέρωση των μαθητών και των εκπαιδευτικών σε θέματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας.

Η παρουσία και η ενημέρωση των πυροσβεστών στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της εκπαίδευσης στον τομέα της πυρασφάλειας.

Η πολύτιμη συμβολή τους επέτρεψε στους μαθητές να αποκτήσουν βασικές γνώσεις και δεξιότητες για την ασφαλή συμπεριφορά σε περίπτωση πυρκαγιάς, καθιστώντας τους πιο ενήμερους και πιο έτοιμους να αντιμετωπίσουν πιθανούς κινδύνους.

Οι πυροσβέστες, με ευγένεια και ενδιαφέρον, κέρδισαν τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των παρευρισκομένων.

“Η συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με το σχολείο μας αντιπροσωπεύει ένα κοινό βήμα προς την καλύτερη κατανόηση και προετοιμασία των νέων μας για την αντιμετώπιση πιθανών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Η στήριξη της αποτελεί πρότυπο συνεργασίας και συνεισφοράς προς την κοινωνία μας. Εκφράζουμε λοιπόν την ευγνωμοσύνη μας προς όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την πολύτιμη εκπαιδευτική εμπειρία”, σημειώνει ο Διευθυντής του σχολείου, Ανδρέας Χατζηαγαπίου.

Κομοτηνή | Πυροσβέστες ενημέρωσαν μαθητές και καθηγητές του 1ου Ε.Κ./1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνή | Πυροσβέστες ενημέρωσαν μαθητές και καθηγητές του 1ου Ε.Κ./1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνή | Πυροσβέστες ενημέρωσαν μαθητές και καθηγητές του 1ου Ε.Κ./1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνή | Πυροσβέστες ενημέρωσαν μαθητές και καθηγητές του 1ου Ε.Κ./1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνή | Πυροσβέστες ενημέρωσαν μαθητές και καθηγητές του 1ου Ε.Κ./1ου ΕΠΑΛ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood