Στην ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις και τα έργα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» (Ε.Π. Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α.) 2014-2020 στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 10 π.μ. στη “Λέσχη Κομοτηναίων”, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης. 

prosklisi 001Πρόκειται για την πρώτη ενημερωτική συνάντηση της σειράς που ξεκινά από την ΑΜ-Θ και διοργανώνεται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος, απευθύνεται δε σε στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών, δικαιούχους και δυνητικούς δικαιούχους του προγράμματος, αυτοδιοικητικούς, εκπροσώπους θεσμών και φορέων της περιοχής.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα έργα που χρηματοδοτούνται από το Ε.Π. Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α., όπως το τμήμα του Κάθετου Άξονα 70 Εγνατίας Οδού Ξάνθη-Εχίνος-Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα, καθώς και η Β’ φάση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων και δικτύων αποχέτευσης του Δήμου Παγγαίου και της παραλίας Οφρυνίου.

Κάντε κλικ στις εικόνες και δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης: