Κομοτηνή: Παράσταση διαμαρτυρίας αστυνομικών-“Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι τελικής δικαίωσης”

Στο πλευρό τους οι Βουλευτές Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου με παρεμβάσεις στη Βουλή.
IMG_20220927_234449

Παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής πραγματοποίησαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (Ε.Α.Υ) Ροδόπης, με τη στήριξη της Διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) την οποία εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρός της Σταύρος Φέτκος και ο αναπληρωτής Ταμίας Θεόφιλος Παπαδάκης.

“Η κίνησή μας αυτή ανοίγει τον κύκλο των αγωνιστικών κινητοποιήσεων της Ένωσής μας, μέσω των οποίων αξιώνουμε από την Κυβέρνηση, από την Πολιτική και από τη Φυσική μας Ηγεσία:

  • Να επιδείξουν έμπρακτα τον δέοντα σεβασμό στο δικαίωμά μας για εργασιακή και οικονομική αξιοπρέπεια.
  • Να καλύψουν επιτέλους με μεταθέσεις αστυνομικών τις 95 κενές οργανικές θέσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, γιατί έχουν υποχρέωση να διασφαλίσουν, τόσο το αυτονόητο δικαίωμα των Ροδοπιτών συμπολιτών μας στην ασφαλή διαβίωση, όσο και τα εργασιακά δικαιώματα των μελών μας.
  • Να μας χορηγήσουν άμεσα, ασφαλή οχήματα και σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας – τους οποίους με πίστη και φιλότιμο υπηρετούμε – υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφάλειας“,

τόνισε η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ. Ροδόπης, Σταυρούλα Τζατζανά, εκφράζοντας και ευχαριστίες προς τη Διοίκηση της ΠΟΑΣΥ και τον Πρόεδρό της Γρηγόρη Γερακαράκο “για τη διαχρονική δυναμική τους στήριξη στους δίκαιους αγώνες μας για την προστασία των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας και της κοινωνίας που υπηρετούμε”.

“Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι τελικής δικαίωσης”, διεμήνυσαν με αποφασιστικότητα οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί έχουν κοινοποιήσει τα προβλήματα και τα αιτήματά τους και στους τρεις Βουλευτές της Ροδόπης, Ευριπίδη Στυλιανίδη της ΝΔ, Ιλχάν Αχμέτ του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, και Δημήτρη Χαρίτου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Ο Ιλχάν Αχμέτ κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση (θυμηθείτε εδώ) προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ενώ και ο Δημήτρης Χαρίτου κατέθεσε προς τον Π. Θεοδωρικάκο σχετική ερώτηση (θυμηθείτε εδώ).

Κομοτηνή: Παράσταση διαμαρτυρίας αστυνομικών-"Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι τελικής δικαίωσης" Κομοτηνή: Παράσταση διαμαρτυρίας αστυνομικών-"Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι τελικής δικαίωσης" Κομοτηνή: Παράσταση διαμαρτυρίας αστυνομικών-"Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι τελικής δικαίωσης" Κομοτηνή: Παράσταση διαμαρτυρίας αστυνομικών-"Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι τελικής δικαίωσης"

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood