Κομοτηνή | Οργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή το ναυάγιο της Πύλου

"Οι άνθρωποι αυτοί υποχρεώνονται να πνιγούν στα βάθη της Μεσογείου προσπαθώντας να ξεφύγουν από την κόλαση των πολέμων και της ανείπωτης φτώχειας".
pylos2.jpg

Για “μία ακόμη μαζική ρατσιστική δολοφονία της Ε.Ε.-Φρούριο”, και για “ένα διαρκές έγκλημα στο οποίο ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία πρωτοστατούν, δίπλα στη Μελόνι, στον Όρμπαν και στους υπόλοιπους «ηγέτες» της Ε.Ε.”, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) η οποία και οργανώνει συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής σήμερα 15/6/2023 και ώρα 18:00.

Στο κάλεσμά της αναφέρει:

Κομοτηνή | Οργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή το ναυάγιο της Πύλου“Ας μην κάνουν τους αθώους! Ας μη λένε ότι «πρόσφεραν βοήθεια που δεν ήθελαν οι μετανάστες». Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί υποχρεώνονται να πνιγούν στα βάθη της Μεσογείου προσπαθώντας να ξεφύγουν από την κόλαση των πολέμων και της ανείπωτης φτώχειας μετακινούμενοι με ψαροκάικα από τις ακτές της Αφρικής στην Ευρώπη. Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται για το ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος, μετά την πρόσφατη συμφωνία της Ε.Ε. για το μεταναστευτικό; Μια άθλια, ρατσιστική συμφωνία που προβλέπει να φυλακίζονται στα σύνορα οι αιτούντες άσυλο που δεν έχουν «σοβαρές πιθανότητες» να το αποκτήσουν (πριν τις αιτήσεις), οδηγώντας στις φυλακές ακόμα και μικρά παιδιά, δίνει τη δυνατότητα στη χώρα υποδοχής να επιστρέφει τους πρόσφυγες, όχι στη χώρα προέλευσης, αλλά όπου νά ‘ναι, αρκεί να μπορεί να αποδειχθεί κάποιος «δεσμός», και στο τέλος δίνει το δικαίωμα σε όποιον δεν θέλει μετανάστες, να το εξαργυρώνει με 20.000 ευρώ το «κεφάλι»! Τόσο αποτιμά η Ε.Ε. τη ζωή αυτών των ανθρώπων! Αυτός είναι ο ευρωπαϊκός τους πολιτισμός!

  • Οι ζωές των προσφύγων μετράνε!
  • Ανοίξτε τα σύνορα στους πρόσφυγες!
  • Ρίξτε τον φράκτη στον Έβρο!
  • Σταματήστε τα pushbacks!
  • Σταματήστε τις μαζικές δολοφονίες!
  • Άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες!
  • Κάτω η μεταναστευτική συμφωνία της Ε.Ε.!”
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood