Πάρκο Αγίας Παρασκευής, Πλατεία Εξηντάρη, οδός Μ.Μ. Κωνσταντίου, οδός Ζυμβρακάκη, οδός Κουρτίδη, οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου, οδός Σοφούλη, πλατεία Βιζυηνού, οδός Ακροπόλεως, οδός Μεραρχίας Σερρών, Ήφαιστος, Πανεπιστημιούπολη, Ασώματοι…

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα σημεία όπου οι σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν τις τελευταίες ώρες στην Κομοτηνή και ευρύτερα στη Ροδόπη. Από τη μανία του αέρα δε γλίτωσε ούτε τα χριστουγεννιάτικο δέντρο μπροστά από το Σπαθί, καθώς και άλλα μικρότερα.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, η Πυροσβεστική και η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κομοτηνής βρίσκονται στο «πόδι», για να αντιμετωπίσουν τα περιστατικά και να απομακρύνουν τα πεσμένα δέντρα και κλαδιά από τους δρόμους και τα πεζοδρόμια.

Από το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κομοτηνής χρησιμοποιήθηκαν ένα jcb, ένα φορτηγό και ένα ανατρεπόμενο φορτηγό με υδραυλικό γερανό. Επίσης, συνεργείο της υπηρεσίας καθαριότητας ανέλαβε να επανατοποθετεί στη θέση τους – όσο ήταν δυνατό, αφού τα φαινόμενα συνεχίζονται εντονότερα – τους κάδους απορριμμάτων που είχαν παρασυρθεί από τους ανέμους.