Κομοτηνή | Οι Έλληνες βετεράνοι του μπάσκετ στη 2η Γιορτή Καλαθοσφαίρισης της Π.Ε. Ροδόπης

Με στόχο την ενίσχυση της σύνδεσης της νεολαίας με τον αθλητισμό, και έπειτα από την περσινή επιτυχημένη διεξαγωγή της, η θεματική διοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης για την καλαθοσφαίριση συνεχίζεται και επεκτείνεται με περισσότερες δράσεις.
347420754_681564813982990_8122820151870525631_n

Τη 2η Αθλητική Γιορτή Μπάσκετ διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης από σήμερα 26 έως τις 29 Ιουνίου στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής «Παίδων Χώρα» στο Κρυονέρι Προσκυνητών και στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής.

Τριακόσια παιδιά μέλη των τοπικών συλλόγων αναμένεται να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες του αθλητικού τριημέρου. Τα παιδιά που θα συμμετέχουν στις δράσεις θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα του μπάσκετ, να λάβουν μέρος σε ομαδικά παιχνίδια, να κοινωνικοποιηθούν, να αποκομίσουν νέες θετικές εμπειρίες.

Η μεγάλη αθλητική γιορτή της Ροδόπης θα κορυφωθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 18:00, με φιλική αναμέτρηση επίδειξης μεταξύ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας και του Συνδέσμου Βετεράνων & Ερασιτεχνών Καλαθοσφαίρισης Κομοτηνής, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής. Από την πλευρά των βετεράνων Ελλάδας θα αγωνιστούν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Γιώργος Μπαλογιάννης, Νίκος Μπουντούρης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιάννης Γιαννούλης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Γιαννουζάκος και Δημήτρης Οικονομίδης, υπό τις κατευθύνσεις του  Κυριάκου Ταξιλδάρη. Την ομάδα των τοπικών βετεράνων συνθέτουν οι Νεοκλής Λεμονίδης, Χρήστος Νικάκης, Κωνσταντίνος Ντίνας, Βελή Χασάν, Νικόλαος Παπαδόπουλος, Ανέστης Σαββάκης, Στέλιος Σκοπιανός, Θεόδωρος Σταμπουλής, Γεώργιος Κουτσοβασίλης, Χαρίλαος Μπιμπισίδης, Κίμων Λεχούδης, Λεωνίδας Διαμαντίδης, οι οποίοι θα αγωνιστούν με τις κατευθύνσεις του προπονητή Γεώργιου Μαυρίδη.

Κομοτηνή | Οι Έλληνες βετεράνοι του μπάσκετ στη 2η Γιορτή Καλαθοσφαίρισης της Π.Ε. Ροδόπης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood