Κομοτηνή | “Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ροδόπης είναι εδώ, δίπλα και μέσα στην κοινωνία”

Συνεδρίαση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ροδόπης πραγματοποιήθηκε στο καφέ "Λέσχη Κομοτηναίων", με θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις και την ανασύνταξη του κόμματος στον νομό. 
IMG_20231201_190042
Ομιλητές ήταν, ο Πάνος Ρήγας, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., και η Δώρα Αυγέρη, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δημήτρης Καρβούνης, μέλος της Κ.Ε. και Οργανωτικός Υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΑΜ-Θ. 
Οι παρευρισκόμενοι κατέθεσαν την αποφασιστικότητά τους για την “εκκίνηση μιας νέας προσπάθειας στον νομό Ροδόπης ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των καιρών”. 
Όπως διεμήνυσαν, “ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ροδόπης είναι εδώ, δίπλα και μέσα στην κοινωνία, αρωγός σε κάθε προσπάθεια για να βελτιωθεί η ζωή των συμπολιτών μας”.
Τέλος, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ροδόπης και τα στελέχη του κόμματος, συζήτησαν σε κλίμα συναίνεσης για τη δημιουργία μιας προσωρινής, ως το Συνέδριο, Συντονιστικής Επιτροπής. Προς τούτο κατατέθηκαν εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί προσεχώς. 
Κομοτηνή | "Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ροδόπης είναι εδώ, δίπλα και μέσα στην κοινωνία" Κομοτηνή | "Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ροδόπης είναι εδώ, δίπλα και μέσα στην κοινωνία" Κομοτηνή | "Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ροδόπης είναι εδώ, δίπλα και μέσα στην κοινωνία" Κομοτηνή | "Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ροδόπης είναι εδώ, δίπλα και μέσα στην κοινωνία" Κομοτηνή | "Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ροδόπης είναι εδώ, δίπλα και μέσα στην κοινωνία"
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood