Προσηνής και ευδιάθετη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, περπάτησε στην αγορά της Κομοτηνής, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής της στην πόλη εν όψει της συμπλήρωσης εκατό ετών από την απελευθέρωση και ενσωμάτωσής της στον εθνικό κορμό.
Η κ. Σακελλαροπούλου, ξεκίνησε τον περίπατό της από το παραδοσιακό Ρολόι της πόλης, και διασχίζοντας τις οδούς Ερμού και Βενιζέλου, ξεναγήθηκε στο Εκκλησιαστικό Μουσείο, στο Βυζαντινό Τείχος, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στην Τσανάκλειο Σχολή.
Την Πρόεδρο συνόδευσαν ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου και Κίμωνας Λεχούδης, ο πρόεδρος της δημοτικής αναπτυξιακής εταιρείας “Κ. Καραθεοδωρή” Θανάσης Λάπατας, και η πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής για τους επετειακούς εορτασμούς, Σοφία Μενεσελίδου.
Νωρίτερα, η ΠτΔ ανακηρύχθηκε Επίτιμη Δημότισσα του Δήμου Κομοτηνής.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ

από την άφιξη της ΠτΔ στην Τσανάκλειο Σχολή, την ανακήρυξή της σε Επίτιμη Δημότισσα, και τις δηλώσεις του Γ. Γκαράνη και της Κλ. Στογιαννίδου.