Κομοτηνή | Ο παγκοσμίου φήμης Καθηγητής, Andrew Jones, κεντρικός ομιλητής του 31ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΔΠΘ

Ο Βρετανός Καθηγητής Φυσικής Αγωγής που βρίσκεται «πίσω» από τις μεγάλες διακρίσεις του Κενυάτη δρομέα μεγάλων αποστάσεων, Eliud Kiptchoge.
2023 Andrew Jones DHC Andrew Jones

Το 31ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ανοίγει τις πύλες του από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, καλωσορίζοντας φοιτητές και καθηγητές Φυσικής Αγωγής, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, επιστήμονες και επαγγελματίες από τον κλάδο της Υγείας και του Αθλητισμού, στον κορυφαίο διεθνώς συνεδριακό θεσμό στον Τομέα της Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Το Συνέδριο αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένη ετήσια επιστημονική εκδήλωση, που διοργανώνει απρόσκοπτα η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ από το 1993.

Η διοργάνωση θα φιλοξενήσει και φέτος καταξιωμένους ομιλητές με μακρά ακαδημαϊκή θητεία στην Αθλητική Επιστήμη, και πληθώρα από Έλληνες και ξένους σύνεδρους από διάφορες χώρες, ενισχύοντας το επιστημονικό κύρος και την αναγνωρισιμότητα της Σ.Ε.Φ.Α.Α. του ΔΠΘ στην ευρύτερη ακαδημαϊκή κοινότητα.

Περισσότερες από τριακόσιες ανακοινώσεις με ερευνητικές μελέτες καθώς και εργασίες πρακτικού ενδιαφέροντος που καλύπτουν ευρύ φάσμα θεμάτων της Αθλητικής Επιστήμης, θα παρουσιαστούν κατά τις εργασίες του συνεδρίου.

Οι νέες τάσεις στον χώρο της Άθλησης διαμορφώνουν νέες ανάγκες επιμόρφωσης, τις οποίες το Συνέδριο μέσα από τις δράσεις του φιλοδοξεί να καλύψει έγκαιρα. Το πλούσιο πρόγραμμα του Συνεδρίου, συμπληρώνουν σεμινάρια με θεωρητικό και πρακτικό μέρος, στρογγυλές τράπεζες με επίκαιρες θεματολογίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ακαδημίας Φυσικής Αγωγής, των πέντε μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Τ.Ε.Φ.Α.Α-Δ.Π.Θ και της Ελληνικής Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ένας από τους πλέον διακεκριμένους επιστήμονες της Επιστήμης του Αθλητισμού, ο Καθηγητής Andrew Jones που βρίσκεται «πίσω» από τις μεγάλες διακρίσεις του Κενυάτη δρομέα μεγάλων αποστάσεων, Eliud Kiptchoge.

Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει την Παρασκευή 9/6 στις 19:45 στο Αμφιθέατρο «Γ. Παπαδριέλης» και κατά τη διάρκειά της θα βραβευτεί το ελληνικό μπάσκετ, στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΟΚ, Ευάγγελου Λιόλιου, με την παρουσία παικτών και προπονητών όπως οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιάννης Καλαμπόκης, Δημήτρης Παπανικολάου, Νίκος Χατζηβρέττας, Νίκος Σταυρόπουλος, Βάιος Γιώρας και Φραγκίσκος Αλβέρτης, οι οποίοι διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην λαμπρή ιστορία του αθλήματος.

Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευτεί με το «Βραβείο Νίκος Σαμαράς» μια εμβληματική γυναίκα, η Άδα Σταματάτου, που προάγει τον αθλητισμό και το αθλητικό κίνημα με βάση την αξία του για τον άνθρωπο.

Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου δηλώνοντας συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.icpess.gr ή επικοινωνώντας με τη γραμματεία του συνεδρίου στο 25410-83370 και ηλεκτρονικά στο info@enaevents.gr.

Επίσημος διοργανωτής του 31ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού είναι η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, μέσω της υπηρεσίας της #enaevents. Η #enaevents σχεδιάζει και υλοποιεί εταιρικές, εκπαιδευτικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις, δια ζώσης, υβριδικές και απομακρυσμένης συμμετοχής στο φυσικό και τον ψηφιακό κόσμο.

Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου βρίσκεται αναρτημένο στη σελίδα του Συνεδρίου.

Κομοτηνή | Ο παγκοσμίου φήμης Καθηγητής, Andrew Jones, κεντρικός ομιλητής του 31ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΔΠΘ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood