Κομοτηνή: Ο Κίμων Λεχούδης ορίστηκε άμισθος Αντιδήμαρχος Τουρισμού

Με θητεία από τη 1 Μαρτίου 2020 έως τις 31 Αυγούστου 2021
IMG_20191019_131906 - Αντίγραφο

Με απόφαση του Δημάρχου Κομοτηνής, κ. Γιάννη Γκαράνη, ορίστηκε ως άμισθος Αντιδήμαρχος Τουρισμού, με θητεία από τη 1 Μαρτίου 2020 έως τις 31 Αυγούστου 2021, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κίμων Λεχούδης.

Με την ίδια απόφαση, μεταβιβάστηκαν στον κ. Λεχούδη οι αρμοδιότητες της οργάνωσης, διοίκησης, παρακολούθησης, συντονισμού και ελέγχου όλων των λειτουργιών και αρμοδιοτήτων του Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης και Απασχόλησης Δήμου Κομοτηνής. Ενδεικτικά, μεταβιβάστηκαν οι ακόλουθες αρμοδιότητες:

1) Ο σχεδιασμός και η εισήγηση της εφαρμογής τοπικών προγραμμάτων δράσης και τοπικών πρωτοβουλιών ή η συμμετοχή σε ανάλογες δράσεις και πρωτοβουλίες, για την προώθηση και διεύρυνση της απασχόλησης στην περιοχή του Δήμου.

2) Η εποπτεία και η μέριμνα της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της επαγγελματικής κατάρτισης μέσω της προώθησης της ίδρυσης και λειτουργίας Κέντρων Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης σε συνεργασία και με αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας και λαμβάνοντας υπόψη τις προγραμματικές επιλογές για θέματα επαγγελματικής κατάρτισης του περιφερειακού προγράμματος Δια Βίου Μάθησης.

3) Η εποπτεία της μέριμνας για την απορρόφηση του εργατικού δυναμικού της περιοχής του Δήμου με την ανάπτυξη συμβουλευτικών δράσεων προς τους ανέργους και την προώθηση ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην αγορά εργασίας.

4) Η εποπτεία της μέριμνας για τη δημιουργία και λειτουργία μηχανισμών ενημέρωσης των ανέργων για τις ευκαιρίες απασχόλησης στην περιοχή.

5) Η εποπτεία της τήρησης μητρώων και στοιχείων που αφορούν την υφιστάμενη κατάσταση του τουρισμού στην περιοχή του Δήμου (τουριστικά αξιοθέατα, τουριστικές επιχειρήσεις, τουριστικές υποδομές, στοιχεία απασχόλησης, οικονομικά στοιχεία κλπ).

6) Ο σχεδιασμός και η εισήγηση προγραμμάτων δράσεων παρέμβασης του Δήμου για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή και την αναβάθμιση των παρεχομένων τουριστικών υπηρεσιών, σε συνεργασία με τους τουριστικούς επαγγελματικούς φορείς της περιοχής, καθώς και η μεριμνά για την εφαρμογή των προγραμμάτων αυτών.

7) Η μέριμνα για το σχεδιασμό και την πραγματοποίηση προγραμμάτων τουριστικής προβολής της περιοχής του Δήμου (π.χ. παραγωγή τουριστικού υλικού και εκδόσεις πρακτικών οδηγών για τους ταξιδιώτες, συμμετοχή σε εκθέσεις τουρισμού, δημιουργία δικτύων επικοινωνίας και συνεργασίας με άλλες περιοχές εντός και εκτός της χώρας κλπ).

8) Η μέριμνα για την εφαρμογή μηχανισμών ενημέρωσης και πληροφόρησης των επισκεπτών της περιοχής.

Επισημαίνεται ότι οι ως άνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες δεν έχουν περιοριστικό χαρακτήρα, έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα στον Αντιδήμαρχο να αντιμετωπίζει και πλείστα άλλα προβλήματα που προκύπτουν και συνάδουν με τις αρμοδιότητες του αντίστοιχου Τμήματος του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής, για την καλύτερη λειτουργία του.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood