Κομοτηνή: Ο Ιωάννης Σιγούρος θα εκφωνήσει την επετειακή ομιλία για τον Μακεδονικό Αγώνα

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, μετά την επιμνημόσυνη δέηση που θα τελεστεί προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος.
ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Εκδηλώσεις μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προβάλλοντας τη σπουδαιότητα του Μακεδονικού Αγώνα καθώς και την ιστορική σημασία του μαρτυρικού θανάτου του Παύλου Μελά.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Στην πόλη της Κομοτηνής, έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις:

  • Γενικός σημαιοστολισμός Δημοσίων Κτιρίων, ΝΠΔΔ, Τραπεζών, ΝΠΙΔ του νομού, από τις 08:00 της 17ης Οκτωβρίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 18ης Οκτωβρίου.
  • Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων Κτιρίων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ, Τραπεζών και των ΝΠΙΔ, από τη δύση του ηλίου της 18ης Οκτωβρίου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης 19ης Οκτωβρίου.
  • Παρασκευή 16 Οκτωβρίου: Πραγματοποίηση ομιλιών στα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια της Ροδόπης, για τον Μακεδονικό Αγώνα.
  • Κυριακή 18 Οκτωβρίου: Στις 11:00, επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος / Εκφώνηση επετειακής ομιλίας από τον εκπαιδευτικό, υπεύθυνο σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Ροδόπης, Ιωάννη Σιγούρο.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood