Κομοτηνή: Μέλη της ΧΧΙ ΤΘΤ Πεζικού έβαψαν το Μουσικό Σχολείο

Τα χρώματα και τα υλικά διατέθηκαν από τον Δήμο Κομοτηνής.
ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ 2 - Αντιγραφή

Μέλη της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Πεζικού “Ταξιαρχία Ιππικού Πίνδος” Κομοτηνής, έπιασαν τις βούρτσες και τα ρολά και προχώρησαν σε ελαιοχρωματισμό δεκαπέντε αιθουσών, του διαδρόμου του 2ου ορόφου, του γραφείου της Διεύθυνσης, καθώς και του χώρου υποδοχής, του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, μετά από σχετικό αίτημα της Διεύθυνσης της σχολικής μονάδας.

Τα χρώματα και τα υλικά διατέθηκαν από τον Δήμο Κομοτηνής.

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της η Διεύθυνση του σχολείου αναφέρει:

“Η διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, ευχαριστεί θερμά την 21η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία «Ταξιαρχία Ιππικού Πίνδος», για την ανταπόκρισή της στο αίτημα μας για βαφή αιθουσών και χώρων του σχολείου μας. Με εντατική, συστηματική και επιμελέστατη επαγγελματική εργασία μελών της 21η Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, βάφτηκαν εξολοκλήρου 15 αίθουσες μαθημάτων, ο διάδρομος του 2ου ορόφου, το γραφείο της Διεύθυνσης καθώς και ο χώρος υποδοχής του σχολείου μας. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Κομοτηνής για τη διάθεση των χρωμάτων και των υλικών που απαιτήθηκαν για το βάψιμο των χώρων του σχολείου”.

Κομοτηνή: Μέλη της ΧΧΙ ΤΘΤ Πεζικού έβαψαν το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνή: Μέλη της ΧΧΙ ΤΘΤ Πεζικού έβαψαν το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνή: Μέλη της ΧΧΙ ΤΘΤ Πεζικού έβαψαν το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνή: Μέλη της ΧΧΙ ΤΘΤ Πεζικού έβαψαν το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνή: Μέλη της ΧΧΙ ΤΘΤ Πεζικού έβαψαν το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνή: Μέλη της ΧΧΙ ΤΘΤ Πεζικού έβαψαν το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνή: Μέλη της ΧΧΙ ΤΘΤ Πεζικού έβαψαν το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνή: Μέλη της ΧΧΙ ΤΘΤ Πεζικού έβαψαν το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνή: Μέλη της ΧΧΙ ΤΘΤ Πεζικού έβαψαν το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνή: Μέλη της ΧΧΙ ΤΘΤ Πεζικού έβαψαν το Μουσικό Σχολείο

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood