Τη δραστήρια και βραβευμένη Πρόεδρο του Πολιτιστικού-Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Δροσερού, “Η Ελπίδα”, κ. Σαμπιχά Σουλεϊμάν, υποδέχτηκε ο Τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, στην Κομοτηνή, όπου πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στο πλαίσιο της εκστρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με σύνθημα “Νέα Αρχή”, αλλά και εν όψει των εργασιών της Διακομματικής πριν την τελική έκδοση του πορίσματός της στα τέλη του τρέχοντος μήνα.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε κλίμα συναντίληψης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κοινότητες Ρομά στη Θράκη – μια πολύπαθη πληθυσμιακή ομάδα που αποτελεί και συνιστώσα της μουσουλμανικής μειονότητας της περιοχής – και κατά τη διάρκειά της ανταλλάχθηκαν απόψεις για διαχρονικά και επίκαιρα σχετικά ζητήματα.

Κομοτηνή: Με τη Σαμπιχά Σουλεϊμάν συναντήθηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος Κομοτηνή: Με τη Σαμπιχά Σουλεϊμάν συναντήθηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος