Κομοτηνή | Με παιχνίδια για την Ομάδα Προστασίας Ανηλίκων θα στολιστεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής, σε συνεργασία με το Κέντρο Νεολαίας & Εθελοντισμού "Exagono", και τη Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Κομοτηνής, εν όψει των Χριστουγέννων διοργανώνει τη φιλανθρωπική δράση "Κανένα δέντρο χωρίς το παιχνίδι του". 
Screenshot_1598

Καλούνται μικροί και μεγάλοι να δώσουν το δικό τους “παρών” προσφέροντας παιχνίδια – μεταχειρισμένα ή καινούρια – προκειμένου αυτά να δοθούν στην Ομάδα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου, για τη δημιουργία ενός δωματίου με παιχνίδια που θα διευκολύνει το έργο των Κοινωνικών Λειτουργών.

Η Ομάδα Προστασίας Ανηλίκων διενεργεί κοινωνικές έρευνες κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας ή καταγγελίας στην Εθνική Γραμμή Παιδικής Προστασίας 1107. Στο πλαίσιο των ερευνών πραγματοποιεί συνεδρίες σε συστηματική βάση με όλα τα μέλη της οικογένειας προκειμένου να γίνει διαγνωστική εκτίμηση των αναγκών της και κυρίως των αναγκών των ανηλίκων, αλλά και συνεδρίες συμβουλευτικής με σκοπό την ψυχοκοινωνική στήριξη και ενδυνάμωσή τους ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσής τους και να εξασφαλιστεί στα παιδιά ένα ασφαλές, σταθερό οικογενειακό περιβάλλον που να συμβάλλει στην ομαλή ψυχοσυναισθηματική τους ανάπτυξη.

Η δράση θα λάβει χώρα την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου κατά τις ώρες 12:00-14:00 στο δημοτικό πάρκο Αγίας Παρασκευής (δίπλα από τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά του θεματικού πάρκου “Τα παραμύθια του Κόσμου”). 

Κομοτηνή | Με παιχνίδια για την Ομάδα Προστασίας Ανηλίκων θα στολιστεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood