Κομοτηνή: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Επιστημονικής Ημερίδας «(δια/πολυ) πολιτισμικές διαδρομές φοιτητών/τριών του Τ.Γ.Φ.Π.Π.Χ.»

Κομοτηνή: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Επιστημονικής Ημερίδας «(δια/πολυ) πολιτισμικές διαδρομές φοιτητών/τριών του Τ.Γ.Φ.Π.Π.Χ.».
Screenshot_57

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Επιστημονικής Ημερίδας «(δια/πολυ) πολιτισμικές διαδρομές φοιτητών/τριών του Τ.Γ.Φ.Π.Π.Χ.».

Πραγματοποιήθηκαν τέσσερις συνεδρίες στις οποίες παρουσιάστηκαν δεκαεπτά εργασίες,  κυρίως ομαδικές, αλλά και κάποιες ατομικές, των οποίων την επίβλεψη είχαν η Καθηγήτρια Μαρία Δημάση, το μέλος Ε.ΔΙ.Π. Αγγελική Μουζακίτη, η διδάσκουσα Μυροφόρα Ευσταθιάδου και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Πασχάλης Βαλσαμίδης.

Κομοτηνή: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Επιστημονικής Ημερίδας «(δια/πολυ) πολιτισμικές διαδρομές φοιτητών/τριών του Τ.Γ.Φ.Π.Π.Χ.» Το επίπεδο των εισηγήσεων ήταν υψηλό. Οι σύνεδροι εντυπωσιάστηκαν από την πρωτοτυπία των θεμάτων, τη μεθοδικότητα στον τρόπο εργασίας και παρουσίασης, καθώς και την επιστημονική εγκυρότητα των συμπερασμάτων και των διαπιστώσεων.

Κομοτηνή: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Επιστημονικής Ημερίδας «(δια/πολυ) πολιτισμικές διαδρομές φοιτητών/τριών του Τ.Γ.Φ.Π.Π.Χ.»Με την ολοκλήρωση των εργασιών οι εισηγητές και οι εισηγήτριες παρέλαβαν τις βεβαιώσεις συμμετοχής τους χειροκροτούμενοι/ες θερμά από τους/τις συνέδρους και δέχτηκαν τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του Προέδρου του Τμήματος, Καθηγητή Ηλία Πετρόπουλου.

Κομοτηνή: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Επιστημονικής Ημερίδας «(δια/πολυ) πολιτισμικές διαδρομές φοιτητών/τριών του Τ.Γ.Φ.Π.Π.Χ.» Κομοτηνή: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Επιστημονικής Ημερίδας «(δια/πολυ) πολιτισμικές διαδρομές φοιτητών/τριών του Τ.Γ.Φ.Π.Π.Χ.»

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood