Ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3,2 κιλών είναι το πρώτο μωρό του 2019 που γεννήθηκε σήμερα 1η Ιανουαρίου και ώρα 10:20 στο “Σισμανόγλειο” Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Η μικρούλα είναι το πρώτο παιδί της Αγγελικής Λαμπριανίδου και του Γιώργου Αναστασιάδη, οι οποίοι πλέουν φυσικά σε πελάγη ευτυχίας, ανάλογης με αυτήν που εύχονται ενόψει του νέου έτους σε όλο τον κόσμο.

Το νεαρό ζευγάρι απευθύνει και τις θερμές ευχαριστίες του προς τους μαιευτήρες Ζαφείρη Χατζηθεοφάνους και Βέρα Αβραμίδου, καθώς και σε όλες τις νοσηλεύτριες της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου για την άψογη φροντίδα.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής, κ. Γιώργος Φιλιππίδης.

Τις ευχές του μέσα από το inkomotini.news στέλνει και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Φιλιππίδης: “Εύχομαι στη νεογέννητη μικρούλα να έχει πάντα υγεία, όπως επίσης και οι γονείς της, και να την χαίρονται βλέποντάς την να μεγαλώνει”. Ενώ συγχαίρει και ευχαριστεί για “την ευσυνειδησία και την επαγγελματική τους επάρκεια”, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, που “όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα βρίσκονται στο καθήκον με αγάπη για τον συνάνθρωπο”. 

Το inkomotini.news εύχεται στο ζευγάρι και στην κόρη τους να χαίρουν πάντα άκρας υγείας και να είναι πάντα ευτυχισμένοι! Τους ευχαριστεί δε, που δέχτηκαν να μοιραστούν την πιο ευτυχισμένη της ζωής τους! Είμαστε βέβαιοι πως τους ακολουθούν και οι ευχές όλων των αναγνωστών μας!

Συγχαρητήρια φυσικά και στους ιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Κομοτηνής που και τις “χρονιάρες” μέρες αποδεικνύουν το υψηλό αίσθημα καθήκοντος το οποίο διαχρονικά τους διακρίνει.